Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Hikari Turtle Sticks 120gr

Hikari
HQ000045366

Hikari Turtle Sticks 120gr

Hikari Turtle Sticks 120gr

Hikari
HQ000045366

Hikari Turtle Sticks 120gr

€ 11,29

€ 94,08/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Hikari Turtle Sticks is een mix van drie gekleurde sticks, met elk een specifiek doel. De gele sticks zorgen voor een gezonde groei. Eiwitten, mineralen en multi-vitamines houden de schildpadden in topconditie. De groene stick bevat een grote hoeveelheid Calcium en melkzuur wat zorgt voor een sterkere bouw van het schild. De rode stick bevat chitosan, gewonnen uit schaaldieren, dit activeert de stofwisseling en zorgt voor een elastische huid.
  • Een wetenschappelijk samengesteld dagelijks dieet voor waterschildpadden met een smakelijke voedingsstoffenmix waar waterschildpadden dol op zijn.
  • Gemakkelijk verteerbaar, waardoor potentiële problemen met de waterkwaliteit en de geur worden voorkomen. Neemt snel water op en wordt snel zacht terwijl het zijn oorspronkelijke vorm behoudt. Hierdoor kan de schildpad de voeding volledig tot zich nemen.
  • Voer één tot twee keer per dag de hoeveelheid die uw schildpad in 2-3 minuten volledig kan opeten. Zorg ervoor dat u niet te veel voert en verwijder altijd het overtollige voer om onnodige vervuiling te voorkomen.
Breedte (cm): 3.5
Dier: Reptielen
Gewicht (kg): 0.14
Hoogte (cm): 23.9
Lengte (cm): 13.9