Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Keukenontstopper 1L

HG
HQ000015152

Effectieve en natuurlijke gootsteenontstopper

Keukenontstopper 1L

HG
HQ000015152

Effectieve en natuurlijke gootsteenontstopper

€ 9,69

€ 9,69/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

HG keukenontstopper rekent snel af met hardnekkige verstoppingen van de gootsteen. De gootsteen raakt verstopt als gevolg van het wegspoelen van etensresten, vet en olie. De gootsteenontstopper werkt op basis van natuurlijke enzymen en microben die zich als het ware door de verstopping heen vreten en dus vrijwel iedere verstopping kunnen verhelpen.
  • Voor hardnekkige verstoppingen door vet en voedselresten
  • Professionele enzymen formule
  • Biologisch afbreekbaar
Gewicht (kg): 1.1519
Inhoud (l): 1
Toepassing: Door de natuurlijke enzymen en microben is HG keukenontstopper volledig biologisch afbreekbaar en volkomen veilig voor alle soorten afvoerleidingen en septic tanks. De gootsteenontstopper versterkt zelfs de bacteriecultuur in de septic tank en heeft ook nog eens een preventieve werking, waardoor lastige verstoppingsproblemen worden voorkomen.
Hoe te gebruiken?: Laat voorafgaand aan de behandeling een klein beetje lauw water lopen in de verstopte gootsteen. Giet 300ml HG keukenontstopper in het rooster van de verstopte gootsteen. Giet er aansluitend eenzelfde hoeveelheid lauw water achteraan om de enzymen en microben van de ontstopper te activeren. Geef de keukenontstopper 6 tot 8 uur de tijd, bij voorkeur ’s avonds laat, om zijn werk te doen alvorens weer water door de afvoer te laten lopen.