Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Koffiemachine ontkalker citroenzuur 500 ml

HG
HQ000015378

Espressomachine ontkalken

Koffiemachine ontkalker citroenzuur 500 ml

HG
HQ000015378

Espressomachine ontkalken

€ 5,89

€ 11,78/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

HG koffiemachine ontkalker citroenzuur is een ontkalker op basis van citroenzuur die kalkaanslag verwijdert uit alle soorten espresso- en padkoffiemachines. Deze ontkalker voor espressomachines werkt veilig, snel, geurloos en is volledig biologisch afbreekbaar.
  • Op basis van citroenzuur
  • Voor 6x ontkalken
  • Werkt veilig en snel
Gewicht (kg): 0.62
Inhoud (l): 0.5
Toepassing: Espressomachine ontkalken? Bij regelmatig gebruik van onze citroenzuur ontkalker blijft de koffie lekker smaken, behoudt het apparaat zijn snelheid en heeft u bovendien jaren langer plezier van het espresso- of padkoffiezetapparaat. Fabrikanten adviseren ontkalker op basis van melkzuur of op basis van citroenzuur, HG heeft beiden! Onze ontkalker voor espressomachines op basis van citroenzuur is goed voor 6 keer ontkalken.
Hoe te gebruiken?: Giet 75ml HG koffiemachine ontkalker citroenzuur in het waterreservoir en vul dit aan tot 750ml water (10 keer verdund). Laat deze oplossing 10 minuten inwerken. Zet het apparaat aan en laat de vloeistof voor de helft doorlopen. Zet het apparaat uit en laat het product 10 minuten inwerken. Laat de rest van de vloeistof vervolgens doorlopen tot het reservoir helemaal leeg is. Spoel na de behandeling het apparaat minstens 3 keer door met schoon leidingwater. Plaats bij een padkoffiezetapparaat eventueel eerst een padhouder met een gebruikte koffiepad in de machine. Zo worden eventuele kalkresten hierin opgevangen. Op die manier kan een mogelijke verstopping van de uitstroomopening voorkomen worden.