Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Kookplaat alledag reiniger 500 ml

HG
HQ000014932

Fris ruikende alledag kookplaatreiniger

Kookplaat alledag reiniger 500 ml

HG
HQ000014932

Fris ruikende alledag kookplaatreiniger

€ 6,45

€ 12,90/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

HG kookplaatreiniger is een veilige en fris ruikende alledag kookplaatreiniger voor het dagelijks reinigen van alle soorten inductie- of keramische kookplaten. De reiniger verwijdert eenvoudig de dagelijkse vervuiling na het koken, zoals vet, kookvocht en (lichte) kalkaanslag. De kookplaatreiniger zorgt iedere dag weer voor een doelgerichte en snelle reiniging van iedere kookplaat.
  • Verwijdert eenvoudig dagelijkse vervuiling zoals vet, kookvocht en lichte kalkaanslag
  • Geschikt voor keramische kookplaten, inductie-, gaskookplaat of glaskookplaat
Gewicht (kg): 0.5975
Inhoud (l): 0.5
Toepassing: Dagelijks de keramische kookplaat schoonmaken met deze kookplaatreiniger voorkomt hardnekkige vuil- en kookranden. Iedere dag opnieuw veilige en eenvoudige verwijdering van vuil en vet met effectief resultaat. Deze speciale kookplaatreiniger reinigt niet alleen optimaal, maar zorgt ook voor een aantrekkelijk glanzend resultaat. Voorkom sterke vervuiling door dagelijks de kookplaat te reinigen met de HG kookplaat alledag reiniger.
Hoe te gebruiken?: Spuit kookplaatreiniger een paar keer op de inductie- of keramische kookplaat. Laat dit even intrekken en neem vervolgens af met een vochtige doek. Droog de kookplaat vervolgens af met een keukendoek of keukenpapier tot het oppervlak weer droog en glanzend schoon is