Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Kookplaatreiniger extra sterk 250 ml

HG
HQ000015380

Dé effectieve kookplaatreiniger

Kookplaatreiniger extra sterk 250 ml

HG
HQ000015380

Dé effectieve kookplaatreiniger

€ 6,45

€ 25,80/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

HG kookplaatreiniger extra sterk verwijdert veilig en effectief hardnekkig vet, vuil, kalk en kookranden op alle soorten inductie- en keramische kookplaten. De kookplaatreiniger geeft na gebruik een frisse geur en een beschermende glans. De kookplaat ziet er steeds weer als nieuw uit!
  • Verwijdert hardnekkig vuil en kookranden
  • Geeft tevens een beschermende glans
  • Geschikt voor keramische kookplaten, inductie-, gaskookplaat of glaskookplaat
Gewicht (kg): 0.3793
Inhoud (l): 0.25
Toepassing: Kookplaat reinigen? Deze kookplaatreiniger verwijdert hardnekkig vuil en kookranden op alle soorten kookplaten. Vooral geschikt voor vuil zoals aangekoekt bakvet of kookaanslag. De reiniger is geschikt als keramische kookplaatreiniger, maar ook als inductiekookplaat reiniger. Zeer krachtig en toch veilig voor iedere kookplaat! Bovendien laat het product een vuilafstotend, glanzend laagje achter. HG kookplaatreiniger extra sterk rekent snel en doelgericht af met hardnekkig vuil en vet op de kookplaat.
Hoe te gebruiken?: Breng de kookplaatreiniger van HG aan met een doekje en wrijf de inductiekookplaat of keramische kookplaat goed in. Neem met een schoon en uitgespoeld doekje de kookplaat af. Wrijf het tot hoogglans op met een droge doek. De kookplaat is weer gereinigd!