Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Kräcker Trio-Mix Cavia met citrus/groente/honing

VITAKRAFT
HQ000004798

Kräcker Trio-Mix cavia

Kräcker Trio-Mix Cavia met citrus/groente/honing

VITAKRAFT
HQ000004798

Kräcker Trio-Mix cavia

€ 4,45

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Kräcker Trio-Mix cavia met citrus/groente/honing
  • Mix Kräckers zijn een verantwoorde lekkernij, 3 verschillende smaken Kräckers in de mix met lekkere granen, citrusvruchten, groente en honing op een natuurlijk knabbelhoutje.
  • Drievoudig gebakken waardoor de ingrediënten stevig vastzitten en de cavia moet werken voor zijn voedsel zoals in de natuur. Dit geeft de cavia de nodige beweging en zorgt ervoor dat hij zijn snijtanden op natuurlijke wijze kan afslijten. De Kräckers zijn op de voedingsbehoeften van de cavia afgestemd.
  • Het Vital-Complex voorkomt gebreksverschijnselen en zorgt voor extra vitaliteit van het dier. De Kräckers bevatten waardevolle vitamines, extra vitamine C en zijn volgens een suikervrije receptuur bereid.
  • Voor cavia's
  • Met waardevolle vitamines en extra vitamine C
Categorie: Snacks & beloningen
Dier: Cavia
Gewicht (kg): 0.168
Levensfase: Alle levensfases
Soort dier: Cavia
Type verpakking: Doos
Smaak: Citrus, groente & honing
Samenstelling advies: Citroen & sinaasappel: granen, plantaardige bijproducten, mineralen, vruchten (gedroogde sinaasappel 1,1%, gedroogde citroen 0,99%), honing, oliën en vetten Groente & rode biet: granen, groente 9,5% (rode biet 1,6%), plantaardige bijproducten, mineralen, vruchten, honing Honing & spelt: granen (spelt 1,6%), plantaardige bijproducten, mineralen, zaden, honing 0,32%
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zorg ervoor dat er altijd een Kräcker in het knaagdierenverblijf aanwezig is. Koel en droog bewaren.