Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Kräcker Trio-Mix Konijn met groente/noot/bosbessen

VITAKRAFT
HQ000004768

Kräcker Trio-Mix konijn

Kräcker Trio-Mix Konijn met groente/noot/bosbessen

VITAKRAFT
HQ000004768

Kräcker Trio-Mix konijn

€ 4,45

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Kräcker Trio-Mix konijn met groente/noot/bosbessen
  • Mix Kräckers zijn een verantwoorde lekkernij, 3 verschillende smaken Kräckers in de mix met lekkere granen, groente, noten en bosbessen op een natuurlijk knabbelhoutje.
  • Dubbelvoudig gebakken waardoor de ingrediënten stevig vastzitten en het konijn moet werken voor zijn voedsel zoals in de natuur. Dit geeft het konijn de nodige beweging en zorgt ervoor dat hij zijn snijtanden op natuurlijke wijze kan afslijten. De Kräckers zijn op de voedingsbehoeften van het konijn afgestemd.
  • Het Vital-Complex voorkomt gebreksverschijnselen en zorgt voor extra vitaliteit van het dier. De Kräckers bevatten waardevolle vitamines en zijn volgens een suikervrije receptuur bereid.
  • Voor konijnen
  • Met waardevolle vitamines
Categorie: Snacks & beloningen
Dier: Konijn
Gewicht (kg): 0.168
Levensfase: Alle levensfases
Soort dier: Konijn
Type verpakking: Doos
Smaak: Groenten, noot & bosbessen
Samenstelling advies: Groente & rode biet: granen, groente 9,3% (rode biet 1,6%), plantaardige bijproducten, mineralen, honing Druiven & noten: granen, noten 16,5%, plantaardige bijproducten, mineralen, vruchten (krenten 1,5%), honing Bosbessen & vlierbessen: granen, plantaardige bijproducten, vruchten (gedroogde vlierbessen 1,5%, gedroogde lijsterbessen 0,87%, gedroogde jeneverbessen 0,87%), mineralen, zaden, honing
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zorg ervoor dat er altijd een Kräcker in het knaagdierenverblijf aanwezig is. Koel en droog bewaren.