Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Laminaatreiniger 1 l

HG
HQ000017096

Laminaatreiniger voor alle laminaatvloeren

Laminaatreiniger 1 l

HG
HQ000017096

Laminaatreiniger voor alle laminaatvloeren

€ 7,99

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

HG laminaatreiniger is een heerlijk fris ruikende en geconcentreerde laminaatreiniger voor alle soorten laminaatvloeren. Met HG laminaatreiniger is iedere laminaatvloer in een handomdraai schoon.
  • Fris ruikende, geconcentreerde dweilreiniger
  • Voor regelmatig goed, veilig en snel reinigen
  • Voor alle soorten laminaatvloeren
  • Goed voor 20 dweilbeurten
Gewicht (kg): 1.1174
Inhoud (l): 1
Toepassing: Onze laminaatreiniger is geschikt voor het regelmatig goed, veilig en snel streeploos reinigen van laminaatvloeren zonder glansopbouw. 1 liter is goed voor wel 20 dweilbeurten. Ons schoonmaakmiddel voor laminaat verwijdert eenvoudig vuil van de laminaatvloer, daarnaast ruikt het product ook nog eens heerlijk fris. Deze laminaatreiniger is speciaal ontwikkeld voor een streeploze reiniging,van alle soorten laminaat en is dus ook geschikt voor kliklaminaat.
Hoe te gebruiken?: Los 50ml (een half kopje) laminaat schoonmaakmiddel op in een halve emmer (5L) lauw water. Bij een intensievere vervuiling kan een sterkere oplossing gemaakt worden: tot 100 ml (1 kopje) op een halve emmer water. Dweil de laminaatvloer met een goed uitgewrongen mop of dweil en spoel deze geregeld goed uit in de gemaakte oplossing. Spoel of dweil niet na en laat de vloer uit zichzelf drogen. Het resultaat is een schone laminaatvloer!