Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Matatabi stokjes

TABBY TIJGER
HQ000395016

Matatabi stokjes

Matatabi stokjes

TABBY TIJGER
HQ000395016

Matatabi stokjes

€ 3,40

€ 4,25
- 20% KORTING
Word AHA!-klant en geniet van deze knalpromo!

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

NipNaps Matatabi biedt afleiding en rust in stressvolle situaties zoals tijdens een reis, verhuizing, na gezinsuitbreiding, opname in pension of bij de dierenarts. Overmatige spanningen kunnen zich bij katten op verschillende manieren uiten: agressiviteit, onzindelijkheid, vernielzucht (krabben aan meubels), veel miauwen, zichzelf veel likken of haren uittrekken (haarballen!!), Diarree, overgeven of andere lichamelijke klachten.

  • Katten die last hebben van irritatie, frustratie en futloosheid kunnen baat hebben bij Matatabi.
Dier: Kat
Levensfase: Alle levensfases
Grootte dier: Alle groottes
Andere informatie: Eigenschappen per ingrediënt: De Matatabi boom is familie van de Kiwiboom en groeit in Azië, vooral in China en Japan. Op katten hebben de gedroogde takjes van deze boom een zeer bijzondere uitwerking. Er zit een stof in die katten lekker vinden, die ze helpt ontspannen. Matatabi bevat Actinicine en matatabi lacton. Dit zijn alkaloïden die de zenuwprikkeling in de hersenen bij Felidae beïnvloeden. Vaak wordt gezien dat katten die van zichzelf ontspannen zijn minder interesse in de stokjes hebben dan katten die onder spanning staan.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: U kunt Matatabi (aanvullend diervoeder) geven als speelgoed. Katten spelen met het stokje, sommigen kauwen erop of bijten het aan stukken. Veel katten gaan rollen en wrijven op plaatsen waar het stokje of restanten ervan gelegen hebben. Na het spelen is de kat rustiger, de pupil verkleint en er wordt vaak gewassen en geslapen. Als de bast van het stokje wordt verwijderd, is het effect nog groter.