Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Natuursteen aanrechtbladreiniger 500 ml

HG
HQ000015381

Reiniger voor aanrechtblad van natuursteen

Natuursteen aanrechtbladreiniger 500 ml

HG
HQ000015381

Reiniger voor aanrechtblad van natuursteen

€ 6,19

€ 12,38/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Natuursteen aanrechtblad reinigen? HG natuursteen aanrechtbladreiniger is speciaal ontwikkeld voor een snelle, streeploze en veilige dagelijkse reiniging van natuurstenen aanrechtbladen. Dit product is uitermate geschikt om aanrechtbladen van natuursteen te reinigen, verwijdert effectief en veilig vet en andere vervuiling en zorgt voor een streeploos resultaat zonder nawrijven.
  • Reinigt streeploos & absoluut veilig
  • Voor de dagelijkse reiniging
Gewicht (kg): 0.6
Inhoud (l): 0.5
Toepassing: Deze reiniger voor aanrechtbladen van natuursteen zorgt met een speciale formule voor structuurverdieping in het natuursteen, waardoor het aanrecht elke dag weer z’n natuurlijke eigenschappen uitstraalt. Het product is geschikt voor aanrechtbladen van graniet, marmer, hardsteen en andere soorten natuursteen. Ook een goed reinigingsmiddel voor het schoonmaken van betonnen werkbladen.
Hoe te gebruiken?: Spuit het aanrechtblad in met de aanrechtbladreiniger. Neem het af met een schoon (aanrecht)doekje; dit mag vochtig zijn. Laat de vloeistof bij hardnekkig en ingedroogd vuil enkele minuten inwerken. Het resultaat is een schoon aanrechtblad!