Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Natuursteen beschermer 1L

HG
HQ000015703

Dé beschermer voor natuursteen

Natuursteen beschermer 1L

HG
HQ000015703

Dé beschermer voor natuursteen

€ 20,99

€ 20,99/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

HG natuursteen beschermer is een eenvoudig aan te brengen polymeeremulsie. Deze emulsie vormt na droging een glanzende en flinterdunne, maar uiterst sterke beschermfilm. Perfect om marmer of ander natuursteen glanzend te beschermen.
  • Beschermt tegen slijtage en aantasting van de toplaag
  • Geeft glans
  • Voor alle soorten natuursteenvloeren
Gewicht (kg): 1.13
Inhoud (l): 1
Toepassing: Natuurstenen vloer beschermen en tegelijk glanzend maken? Door het gebruik van onze natuursteen beschermer wordt de toplaag van het natuursteen beschermd tegen slijtage en beschadigingen of aantasting door zuren, zoals frisdrank en wijn. Deze beschermfilm voor natuursteen geeft ook een antislip-effect. 1 liter is goed voor ongeveer 60 à 80m2 per laag. Dit product is ook verkrijgbaar in een variant zonder glans.
Hoe te gebruiken?: De ondergrond moet volledig schoon, vet- en stofvrij zijn. Gebruik voor een goede verdeling bij voorkeur een wasverdeler. Eventueel kan ook een niet-pluizende, schone (thee)doek, gewikkeld om een trekker, gebruikt worden. Gebruik op een grove ondergrond een verfroller (vachtroller), maar voorkom hierbij overmatige schuimvorming tijdens het aanbrengen met de roller. Verdun HG natuursteen beschermer 1 op 1 met koud water. Giet deze oplossing van de natuursteen beschermer over de vloer en verdeel deze in één richting over de natuurstenen vloer met behulp van een wasverdeler of roller. Na ongeveer 40 minuten kunt u haaks op de eerste laag een tweede laag aanbrengen.