Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Planten insecticide spray 400 ml

ECOPUR
HQ000395824

Bestrijding van bladluizen en bladinsecten

Planten insecticide spray 400 ml

ECOPUR
HQ000395824

Bestrijding van bladluizen en bladinsecten

€ 10,50

€ 26,25/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Gebruiksklare spray voor de bestrijding van bladluizen en bladinsecten op kamerplanten
  • Snelle werking
  • Voor kamer- en sierplanten
  • Op basis van natuurlijk pyrethrum
Categorie: Insectenbestrijding
Inhoud (l): 0.4
Omgeving: In de woning
Toelatingsnummer: 6441G/b
Toepassingsperiode: Hele jaar door
Vorm: Vloeistof
Werking tegen: Bladluizen, Witte vlieg
Type: Natuurlijk
Toepassing: Verstuiven
Hoe te gebruiken?: Uitsluitend te gebruiken op sierplanten (niet geschikt voor consumptie), in open lucht of onder bescherming, ter bestrijding van bladluizen en witte vliegen. Toepassen vanaf de eerste verschijnselen van een plaag. Bevochtig de bladeren gelijkmatig, maar vermijd afdruipen. Op ± 30 cm afstand van de planten verspuiten. 1-2 Toepassingen met een interval van minstens 7 dagen. Respecteer een afstand van 1 meter ten opzichte van oppervlaktewateren. Maximum 2 toepassingen per 12 maanden.
Samenstelling: Actieve stof : 0,1% pyrethrinen, 0,8% piperonyl butoxide
Bewaaradvies: Bewaren in de goed gesloten oorspronkelijke verpakking, op omgevingstemperatuur in een droge, vorstvrije ruimte, beschermd tegen direct zonlicht
Dosering (advies): Uitsluitend te gebruiken op sierplanten (niet geschikt voor consumptie), in open lucht of onder bescherming, ter bestrij- ding van bladluizen en witte vliegen.Toepassen vanaf de eerste verschijnselen van een plaag. Bevochtig de bladeren gelijkmatig, maar vermijd afdruipen. Op ± 30 cm afstand van de planten verspui- ten. 1-2 Toepassingen met een interval van minstens 7 dagen. Respecteer een afstand van 1 meter ten opzichte van op- pervlaktewateren. Maximum 2 toepassin- gen per 12 maanden.
Gewasbescherming: Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden steeds veilig. Lees voor gebruik steeds het etiket en de productinformatie, inclusief de passende waarschuwingszinnen en –symbolen.