Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Psyllium plus

ANIMAVITAL
HQ000360022

PSYLLIUM PLUS MET PREBIOTICA Regelmatige stoelgang, zachte darminhoud, gezonde darmf lora

Psyllium plus

ANIMAVITAL
HQ000360022

PSYLLIUM PLUS MET PREBIOTICA Regelmatige stoelgang, zachte darminhoud, gezonde darmf lora

€ 35,95

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Psyllium Plus is een natuurlijk totaalpreparaat voor een regelmatige darmwerking en een gezonde darmflora.Het bevat hiertoe inde eerste plaats zaadhulzen van psyllium, die bij de inname van voldoende vocht tot 20 maal hun volume aan water kunnen absorberen. Niet alleen zorgt deze volumetoename voor een regelmatige stoelgang, ook de consistentie van de stoelgang wordt zachter. Daarnaast bevat PSYLLIUM PLUS ook fructo-oligosachariden. Deze bijzondere, natuurlijke koolhydraten zorgen als prebiotica voor het versterken en vermeerderen dan de gezonde darmflora, waardoor ze breed de spijsvertering, de natuurlijke weerstand en de algemene gezondheid ondersteunen. Als de vochtinname wordt beperkt, kan PSYLLIUM PLUS ook helpen de stoelgang in te dikken bij te losse stoelgang

Dier: Paard
Gewicht (kg): 1
Levensfase: Vanaf 3 maanden
Type verpakking: Pot
Type voeding: Probleemoplossende voeding
Probleemoplossende voeding: Maag & darmflora
Andere informatie: BEWARING: droog te bewaren, afgeschermd van het licht
Etiketinformatie of extra richtlijnen: SAMENSTELLING: blonde psyllium/ psyllium blond/ blond psyllium (Plantago ovata) 750 g, fructo-oligosacchariden/ fructo-oligosacharides scFOS) 250 g.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: GEBRUIK: 2 maal per dag 50 g (2 maal 2 maatlepels). Psyllium Plus gelijkmatig verdelen over of vermengen door het voer. Pony’s: halve dosis. Zorg voor voldoende drinkwater. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.