Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

BHN German Shepherd 5+ 12kg

ROYAL CANIN
HQ000361471

ROYAL CANIN® German Shepherd Adult - Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Duitse Herder vanaf 5 jaar

BHN German Shepherd 5+ 12kg

ROYAL CANIN
HQ000361471

ROYAL CANIN® German Shepherd Adult - Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Duitse Herder vanaf 5 jaar

Gewicht (kg)

€ 79,95

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

De Duitse Herder is een actieve hond met een mooie halflange vacht. Als de Duitse Herder de leeftijd van 5 jaar is gepasseerd, treedt de eerste fase van het verouderingsproces langzaam in werking. Deze eerste fase van veroudering is waarschijnlijk nog niet zichtbaar in het uiterlijk of het gedrag van de hond. Toch zijn er processen gaande die extra ondersteuning in de vorm van perfect passende voeding goed kunnen gebruiken. Naarmate de Duitse Herder ouder wordt, veranderen zijn voedingsbehoeften. Hij wordt iets minder actief, zijn nieren kunnen wat extra ondersteuning gebruiken, evenals zijn gewrichten en spijsverteringsstelsel. ROYAL CANIN® German Shepherd Adult 5+ is speciaal samengesteld om de eerste fase van veroudering bij de Duitse Herder goed te ondersteunen. Zo bevat de voeding een combinatie van antioxidanten (met onder andere vitamine C en E) om de gezonde cellen te helpen behouden. De brokken bevatten een aangepaste hoeveelheid fosfor om de gezondheid van de nieren te ondersteunen. De Duitse Herder kan wat sneller wisselende ontlasting hebben. Daarom ondersteunt ROYAL CANIN® German Shepherd Adult 5+ het kwetsbare spijsverteringsstelsel. Het bevat zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P.) en een aantal specifieke vezels, inclusief prebiotica, om een evenwichtige darmflora te helpen bevorderen, een gezonde spijsvertering te behouden en een optimale ontlastingskwaliteit te helpen bevorderen. Als de Duitse Herder wat ouder wordt, wordt het nog belangrijker zijn botten en gewrichten zo goed mogelijk te ondersteunen met voedingsstoffen die bijdragen aan sterke botten en gewrichten. ROYAL CANIN® German Shepherd Adult 5+ bevat specifieke voedingsstoffen, waaronder collageen en Omega-3 vetzuren EPA & DHA om het kraakbeen tijdens het verouderingsproces te ondersteunen en om te helpen de botten en gewrichten zoveel mogelijk in goede conditie te houden. De brok in deze voeding behoudt zijn kruisvorm om het kauwen te stimuleren. Dit is niet alleen goed voor het gebit, het spijsverteringsstel wordt ook minder zwaar belast, waardoor de kans op wisselende ontlasting wordt verkleind. Wel is deze droogvoeding eenvoudiger te weken in water, mocht de hond wat moeite hebben met de harde brokken. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw hond ROYAL CANIN® German Shepherd Adult 5+ eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Complex voor gezonde veroudering
  • Ondersteuning van de gewrichtsfunctie
  • Gezondheid van het spijsverteringsstelsel
Categorie: Droge voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 12
Levensfase: Adult
Smaak: Gevogelte
Structuur: Korrel
Type verpakking: Zak
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 28.500IE, Vitamine D3: 800IE, IJzer (3b103): 72mg, Jodium (3b201, 3b202): 5,9mg, Koper (3b405, 3b406): 14mg, Mangaan (3b502, 3b504): 72mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 144mg, Selenium (3b801, 3b811, 3b812): 0,18mg-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g-Sensoriële toevoegingsmiddelen: Thee extract (bron van polyfenolen): 695mg-Conserveermiddelen-Antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Ras: German Shepherd
Andere informatie: *L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.
Samenstelling advies: Rijst, maïsmeel, tarwegluten*, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, cellulosepoeder, plantaardige vezels, mineralen, bietenpulp, sojaolie, visolie, kopraolie, gistproducten, gedroogde tomatenpulp (bron van lycopeen), gehydrolyseerd collageen (3,3%), hydrolysaat van gist (bron van manno-oligosacchariden), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 25,0%-Ruw vet: 19,0%-Ruwe as: 6,0%-Ruwe celstof: 3,6%-Fosfor: 0,60%-EPA/DHA: 0,40%.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Productiecode, registratienummer endatum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.
Leeftijd: 1-7