Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

BHN German Shepherd puppy 3kg

ROYAL CANIN
HQ000015973

German Shepherd Junior van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om de spijsvertering en de natuurlijke weerstand van je pup de eerste 15 maanden te ondersteunen.

BHN German Shepherd puppy 3kg

ROYAL CANIN
HQ000015973

German Shepherd Junior van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om de spijsvertering en de natuurlijke weerstand van je pup de eerste 15 maanden te ondersteunen.

Gewicht (kg)

€ 27,55

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

ROYAL CANIN® German Shepherd Puppy is geschikt voor Duitse Herders tot een leeftijd van 15 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw Duitse Herder puppy in het achterhoofd. De Duitse Herder is een stevig gebouwde, grote hond. Eenmaal volwassen zijn Duitse Herders over het algemeen sterk, gespierd en atletisch gebouwd. Het is belangrijk dat jouw Duitse Herder puppy alle voedingsstoffen krijgt die hij nodig heeft, ter ondersteuning van zijn groei. De groei is een essentiële fase in het leven van jouw Duitse Herder puppy, het is de tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Tijdens deze belangrijke fase ontwikkelt het immuunsysteem van je pup zich geleidelijk. ROYAL CANIN® German Shepherd Puppy bevat een aangepaste combinatie voedingsstoffen die een optimale spijsvertering ondersteunen. De eiwitten in deze formule zijn speciaal geselecteerd vanwege hun zeer goede verteerbaarheid. Deze formule helpt ook een evenwichtige darmflora te ondersteunen en draagt zo bij aan het behoud van een goede kwaliteit van de ontlasting. Dankzij het aangepaste calcium- en fosforgehalte draagt ROYAL CANIN® German Shepherd Puppy bij aan de ondersteuning van de botten en gewrichten van de Duitse Herder pup. Deze exclusieve formule helpt daarnaast het ideale gewicht te behouden. De vorm en grootte van de brokken in ROYAL CANIN® German Shepherd Puppy zorgen ervoor dat de brokken niet alleen erg smakelijk zijn, maar ze ook speciaal aangepast zijn aan de vorm van de kaken van jouw Duitse Herder puppy. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® German Shepherd Puppy eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Draagt bij aan de ondersteuning van de botten en gewrichten van de Duitse Herder pup, dankzij een aangepast calcium-en fosforgehalte. Deze exclusieve formule helpt het ideale gewicht te behouden.
  • De exclusieve combinatie van zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P.*), die een optimale spijsvertering ondersteunen, en prebiotica (FOS, MOS), ter ondersteuning van een evenwichtige darmflora, draagt bij aan het behoud van een goede kwaliteit van de ontlasting. Voor extra ondersteuning van de spijsvertering van de Duitse Herder pup.
  • De vorm, textuur, samenstelling en het formaat van de brok zijn afgestemd op de Duitse Herder pup.
  • De groei is een essentiële fase in het leven van je hond. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Tijdens deze belangrijke periode ontwikkelt het immuunsysteem van je pup zich geleidelijk. Dankzij een complex van antioxidanten (waaronder vitamine E) helpt GERMAN SHEPHERD PUPPY de natuurlijke afweer van je pup te ondersteunen.
Categorie: Droge voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 3
Levensfase: Junior, Puppy
Type verpakking: Zak
Grootte dier: Maxi
Ras: German Shepherd
Andere informatie: Toevoegingsmiddelen (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 30.500IE, Vitamine D3: 800IE, Vitamine E: 620mg-E1 (IJzer): 38mg, E2 (Jodium): 3,8mg, E4 (Koper): 12mg, E5 (Mangaan): 49mg, E6 (Zink): 128mg, E8 (Selenium): 0,08mg-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g-Sensoriële toevoegingsmiddelen: Yucca-extract: 125mg-Conserveermiddelen-Antioxidanten.
Samenstelling advies: Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 30,0% - Ruw vet: 16,0% - Ruwe as: 7,3% - Ruwe celstof: 2,7% - Calcium: 1,26% - Fosfor: 1%.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Samenstelling: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, isolaat van plantaardige eiwitten*, tarwemeel, maïsmeel, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, plantaardige vezels, visolie, mineralen, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden (0,34%), psylliumschil en psylliumzaden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden: 0,05%), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), extracten uit gist (bron van bèta-glucanen), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Gebruiksaanwijzing: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: Zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.