Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

BHN Golder Retriever puppy 3kg

ROYAL CANIN
HQ000016016

Golden Retriever Junior van ROYAL CANIN® is  speciaal ontwikkeld om de natuurlijke weerstand en de schitterende vacht van je pup de eerste 15 maanden te ondersteunen.

BHN Golder Retriever puppy 3kg

ROYAL CANIN
HQ000016016

Golden Retriever Junior van ROYAL CANIN® is  speciaal ontwikkeld om de natuurlijke weerstand en de schitterende vacht van je pup de eerste 15 maanden te ondersteunen.

Gewicht (kg)

€ 27,55

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

De groei is een essentiële fase in het leven van jouw Golden Retriever puppy, het is de tijd van nieuwe ontmoetingen en lichamelijke veranderingen. Daarom is het belangrijk dat de voeding die jij je Golden Retriever puppy voorzet, deze belangrijke levensfase ondersteunt. ROYAL CANIN® Golden Retriever Puppy is geschikt voor Golden Retrievers tot en met een leeftijd van 15 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw jonge Golden Retriever in het achterhoofd. Tijdens de belangrijke fase van groei ontwikkelt het immuunsysteem van jouw puppy zich geleidelijk. ROYAL CANIN® Golden Retriever Puppy bevat daarom een complex aan antioxidanten (waaronder vitamine E) die de natuurlijke afweer van je pup helpt te ondersteunen tijdens de groei.ROYAL CANIN® Golden Retriever Puppy bevat een specifiek complex dat de gezondheid van de huid en vacht van jouw jonge Golden Retriever helpt te behouden. Met de Omega-3 vetzuren EPA & DHA als bernagieolie helpt deze voeding de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen. De conditie van de huid van je puppy is van invloed op de conditie van zijn vacht, het is daarom belangrijk dat je hond die voedingsstoffen binnenkrijgt die de gezondheid van zijn huid en vacht helpt te behouden.Ter ondersteuning van een optimale spijsvertering bevat ROYAL CANIN® Golden Retriever Puppy een combinatie van voedingsstoffen, waaronder zeer goed verteerbare eiwitten en prebiotica. Eiwitten van hoge kwaliteit (L.I.P.) zijn speciaal uitgekozen vanwege de zeer goede verteerbaarheid. Deze combinatie ondersteunt een evenwichtige darmflora en draagt zo bij aan het behoud van een goede kwaliteit van de ontlasting.Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Golden Retriever Puppy eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.

  • De combinatie van zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P.*) en prebiotica (FOS) ondersteunt een optimalespijsvertering en een evenwichtige darmflora. Dit draagt bij aan het behoud van een goede kwaliteit van de ontlasting.*Eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.
  • De vorm, textuur, samenstelling en het formaat van de brok zijn afgestemd op de Golden Retriever pup.
  • Deze voeding helpt de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen en de gezondheid vande huid en vacht te behouden (EPA & DHA). Verrijkt met bernagieolie.
  • De groei is een essentiële fase in het leven van je hond. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Tijdens deze belangrijke periode ontwikkelt het immuunsysteem van je pup zich geleidelijk. Dankzij een complex van antioxidanten (waaronder vitamine E) helpt GOLDEN RETRIEVER PUPPY de natuurlijke afweer van je pup te ondersteunen.
Categorie: Droge voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 3
Levensfase: Junior, Puppy
Type verpakking: Zak
Grootte dier: Maxi
Ras: Golden Retriever
Andere informatie: Toevoegingsmiddelen (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 26.500IE, Vitamine D3: 700IE, Vitamine E: 780mg, E1 (IJzer): 38mg, E2 (Jodium): 3,8mg, E4 (Koper): 12mg, E5 (Mangaan): 49mg, E6 (Zink): 130mg, E8 (Selenium): 0,08mg - Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g - Sensoriële toevoegingsmiddelen: Yucca-extract: 125mg - Conserveermiddelen - Antioxidanten.
Samenstelling advies: Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 29,0% - Ruw vet: 16,0% - Ruwe as: 7,4% - Ruwe celstof: 3,7% - EPA/DHA: 0,4%.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Samenstelling: gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, maïs, isolaat van plantaardige eiwitten*, tarwe, dierlijke vetten, plantaardige vezels, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, visolie, mineralen, sojaolie, fructo-oligo-sacchariden (0,34%), psylliumschil en psylliumzaden, hydrolysaat van gist (bron van manno-oligosacchariden), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), bernagieolie (0,1%), extracten uit gist (bron van bèta-glucanen), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Gebruiksaanwijzing: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: Zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.