Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

BHN Labrador Retriever puppy 3kg

ROYAL CANIN
HQ000015977

Labrador Retriever Junior van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke weerstand en zijn gezonde gewicht de eerste 15 maanden te ondersteunen.

BHN Labrador Retriever puppy 3kg

ROYAL CANIN
HQ000015977

Labrador Retriever Junior van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke weerstand en zijn gezonde gewicht de eerste 15 maanden te ondersteunen.

Gewicht (kg)

€ 27,55

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

De groei is een essentiële fase in het leven van jouw Labrador Retriever puppy. Daarom is het belangrijk dat de voeding die jij je Labrador Retriever puppy voorzet, deze belangrijke levensfase ondersteunt. ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy is geschikt voor Labrador Retrievers tot een leeftijd van 15 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw jonge Labrador Retriever in het achterhoofd. Aangezien het immuunsysteem van jouw puppy zich geleidelijk ontwikkelt, bevat ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy een complex van antioxidanten ? waaronder vitamine E - dat de natuurlijke afweer van je pup helpt te ondersteunen tijdens de belangrijke fase van de groei. Dankzij een aangepast gehalte aan energie, eiwit, calcium en fosfor draagt ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy bij aan de gezonde ontwikkeling van de botten van jouw groeiende Labrador Retriever pup. Het bevordert tevens een geleidelijke gewichtstoename en helpt daarmee het ideale gewicht van jouw puppy te behouden. ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy bevat een combinatie van zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P) en prebiotica (FOS) ter ondersteuning van een optimale spijsvertering en een evenwichtige darmflora. Dit draagt bij aan het behoud van een goede kwaliteit van de ontlasting. De brokken van ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy zijn exclusief ontworpen voor de Labrador Retriever pup. De speciaal aangepaste vorm en grootte van de brok maken het jouw puppy gemakkelijk deze op te pakken en te kauwen. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • De combinatie van zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P.*) en prebiotica (FOS) ondersteunt een optimale spijsvertering en een evenwichtige darmflora. Dit draagt bij aan het behoud van een goede kwaliteit van de ontlasting.*Eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.
  • De vorm, textuur, samenstelling en het formaat van de brok zijn afgestemd op de labrador retriever puppy.
  • Draagt bij aan de gezonde ontwikkeling van de botten van de groeiende Labrador Retriever pup en bevordert een geleidelijke gewichtstoename, dankzij een gematigd gehalte aan energie, eiwit, calcium en fosfor.
  • De groei is een essentiële fase in het leven van je hond. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Tijdens deze belangrijke periode ontwikkelt het immuunsysteem van je pup zich geleidelijk. Dankzij een complex van antioxidanten (waaronder vitamine E) helpt LABRADOR RETRIEVER PUPPY de natuurlijke afweer van je pup te ondersteunen.
Categorie: Droge voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 3
Levensfase: Junior, Puppy
Type verpakking: Zak
Grootte dier: Maxi
Ras: Labrador Retriever
Andere informatie: Toevoegingsmiddelen (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 26.500IE, Vitamine D3: 800IE, Vitamine E: 490mg-E1 (IJzer): 56mg, E2 (Jodium): 3,6mg, E4 (Koper): 6mg, E5 (Mangaan): 41mg, E6 (Zink): 119mg, E8 (Selenium): 0,17mg-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g-Sensoriële toevoegingsmiddelen: Yucca-extract: 125mg-Conserveermiddelen-Antioxidanten.
Samenstelling advies: Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 33,0% - Ruw vet: 14,0% - Ruwe as: 6,9% - Ruwe celstof: 1,7% - Calcium: 1,25% - Fosfor: 1%.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Samenstelling: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, isolaat van plantaardige eiwitten*, rijst, maïsmeel, dierlijke vetten, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, tarwemeel, bietenpulp, visolie, mineralen, plantaardige vezels, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden (0,34%), psylliumschil en psylliumzaden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), bernagieolie, extracten uit gist (bron van bèta-glucanen), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Gebruiksaanwijzing: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: Zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.