Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

FHN Indoor Long Hair 400g

ROYAL CANIN
HQ000015961

Indoor Long Hair van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om de vorming van haarballen bij je kat te helpen beperken.

FHN Indoor Long Hair 400g

ROYAL CANIN
HQ000015961

Indoor Long Hair van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om de vorming van haarballen bij je kat te helpen beperken.

Gewicht (kg)

€ 6,39

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Binnenlevende langhaarkatten hebben speciale voedingsstoffen nodig ter ondersteuning van hun gezondheid. ROYAL CANIN® Indoor Long Hair is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw langharige binnenkat in het achterhoofd. De aanwezigheid van specifieke vezels, zoals psyllium, in ROYAL CANIN® Indoor Long Hair vergemakkelijken de stoelgang en helpen ingeslikte haren via de ontlasting te verwijderen. Dit heeft als voordeel voor langharige katten dat het helpt de vorming van haarballen te verminderen. ROYAL CANIN® Indoor Long Hair bevat zeer goed verteerbare eiwitten. Deze helpen niet alleen de hoeveelheid ontlasting te verminderen, maar verminderen ook de geur. Goed nieuws voor jouw en je kat! Ook als je kat ouder wordt, is het belangrijk haar huid en vacht in een goede conditie te houden. Bij langharige katten, die meer vacht hebben wat verzorgd moet worden, is dit vanzelfsprekend nog meer van belang. EPAen DHA zijn omega 3 vetzuren die zijn toegevoegd aan ROYAL CANIN® Indoor Long Hair omdat zij de gezonde huid en een glanzende vacht helpen te ondersteunen. Het regelmatig borstelen van je kat is aanbevolen omdat dit het risico op klitten van de vacht vermindert. ROYAL CANIN® Indoor Long Hair helpt ook de gezonde urinewegen van jouw volwassen binnenkat te ondersteunen. Varianten van ROYAL CANIN® Indoor droge voeding zijn ook beschikbaar, afhankelijk van de levensstijl, uiterlijk en leeftijd van je kat: Indoor 27, Indoor Appetite Control, Indoor 7+ Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Indoor Long Hair eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.

  • Een voeding die niet volledig aansluit bij de (Half)langharige katten die uitsluitend binnenshuis leven hebben een verhoogde kans op haarballen. Indoor Long Hair helpt de ingeslikte haren op natuurlijke wijze via de ontlasting af te voeren.
  • Indoor Long Hair bevat een specifieke voedingsstoffen die een gezonde huid en vacht helpen ondersteunen.
  • Een voeding die niet volledig aansluit bij de voedingsbehoefte is de belangrijkste oorzaak van een sterk geurende ontlasting. Indoor Long Hair is zeer hoog verteerbaar en vermindert daardoor de geur van de ontlasting.
  • Samengesteld om de gezondheid van de urinewegen van een kat te helpen behouden.
Categorie: Droge voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 0.4
Levensfase: Adult
Type verpakking: Zak
Andere informatie: Toevoegingsmiddelen: (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 22.000IE, Vitamine D3: 800IE, E1 (IJzer): 37mg, E2 (Jodium): 3,7mg, E4 (Koper): 11mg, E5 (Mangaan): 48mg, E6 (Zink): 145mg, E8 (Selenium): 0,06mg - Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g - Conserveermiddelen - Antioxidanten.
Samenstelling advies: Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 30% - Ruw vet: 15% - Ruwe as: 8,1% - Ruwe celstof: 4,1% - EPA & DHA: 3,1g/kg.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Samenstelling: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, rijst, isolaat van plantaardige eiwitten*, tarwe, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, tarwemeel, plantaardige vezels, sojaolie, bietenpulp, mineralen, gist en delen daarvan, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschil en psylliumzaden (0,5%), bernagieolie.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Gebruiksaanwijzing: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: Zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.