Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

SHN Giant Adult 4kg

ROYAL CANIN
HQ000002757

ROYAL CANIN® heeft speciaal voor zeer grote honden ouder dan 18/24 maanden (afhankelijk van ras) Giant Adult ontwikkeld.

SHN Giant Adult 4kg

ROYAL CANIN
HQ000002757

ROYAL CANIN® heeft speciaal voor zeer grote honden ouder dan 18/24 maanden (afhankelijk van ras) Giant Adult ontwikkeld.

Gewicht (kg)

€ 23,95

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Honden van zeer grote rassen kunnen tot wel 100 kilogram wegen. Het is belangrijk dat zij de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen ter ondersteuning van hun botten en gewrichten. ROYAL CANIN® Giant Adult is geschikt voor volwassen honden met een lichaamsgewicht van 45 kilogram en meer en is samengesteld met de voedingsbehoeften van honden van zeer grote rassen zoals de jouwe in het achterhoofd. Vanwege de grootte van je hond is het belangrijk dat hij essentiële voedingsstoffen ontvangt die helpen gezonde botten en gewrichten te ondersteunen, die sterk belast kunnen worden door het lichaamsgewicht. Daarom bevat ROYAL CANIN® Giant Adult voedingsstoffen die helpen de botten en gewrichten van jouw hond gezond te houden. Het is belangrijk het gewicht van je hond in de gaten te houden om een ongewenste toename van ervan te voorkomen. Als een hond van een zeer groot ras draagt jouw hond al een behoorlijk gewicht met zich mee. Naast een voedzame brok heeft hij regelmatige en voldoende lichaamsbeweging nodig om een gezond gewicht te kunnen behouden. ROYAL CANIN® Giant Adult bevat een uitgebalanceerd antioxidantencomplex dat helpt de vrije radicalen die op de cellen van je hond inwerken, te neutraliseren. Aminozuren zoals taurine in ROYAL CANIN® Giant Adult helpen het hart van je hond gezond te houden. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Giant Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Helpt gezonde botten en gewrichten van zeer grote honden te ondersteunen, die sterk belast kunnen worden door het lichaamsgewicht.
  • Een synergetisch antioxidantencomplex helpt vrije radicalen te neutraliseren.
  • Helpt het hart gezond te houden dankzij een aangepast taurine gehalte.
Categorie: Droge voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 4
Levensfase: Adult
Type verpakking: Zak
Grootte dier: Extra grote rassen (boven de 45kg)
Andere informatie: Toevoegingsmiddelen (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 21.500IE, Vitamine D3: 1.000IE, E1 (IJzer): 42mg, E2 (Jodium): 4,2mg, E4 (Koper): 13mg, E5 (Mangaan): 55mg, E6 (Zink): 133mg, E8 (Selenium): 0,09mg - Taurine: 2,0g - Conserveermiddelen - Antioxidanten.
Samenstelling advies: Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 28,0% - Ruw vet 20,0% - Ruwe as: 5,3% - Ruwe celstof: 1,8%.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Samenstelling: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, maïsmeel, dierlijke vetten, tarwe, rijst, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsgluten, bietenpulp, isolaat van plantaardige eiwitten*, visolie, mineralen, plantaardige vezels, sojaolie, gist en delen daarvan, bernagieolie, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Gebruiksaanwijzing: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: Zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.