Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Roestvlekken verwijderaar 500 ml

HG
HQ000015711

Roestverwijderaar voor alle oppervlakken

Roestvlekken verwijderaar 500 ml

HG
HQ000015711

Roestverwijderaar voor alle oppervlakken

€ 20,59

€ 41,18/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

HG roestvlekkenverwijderaar verwijdert eenvoudig en veilig roestvlekken en andere oxidatievlekken uit alle keramische tegels, beton, marmer, dakpannen, metaal en hout. Na een behandeling met onze roestverwijderaar zien deze oppervlakken er weer uit als nieuw!
  • Geschikt voor alle natuursteensoorten, alle houtsoorten, keramische tegels, dakpannen
  • Bevat geen zuren
Gewicht (kg): 0.64
Inhoud (l): 0.5
Toepassing: Deze roestvlekken verwijderaar bevat geen zuren en is dus niet alleen absoluut veilig voor keramische tegels, beton, dakpannen, metaal en hout, maar is ook een veilige roestverwijderaar voor marmer, hardsteen, betonsteen en ander kalkhoudend steen.
Hoe te gebruiken?: Gebruik HG roestvlekkenverwijderaar op een droge ondergrond. Spuit het product op de oxidatie of roestvlekken zodanig dat deze volledig bedekt zijn met vloeistof. Er zal een verkleuring optreden. Bij ijzerroest zal die paars zijn. Laat ongeveer 5 minuten inwerken. De inwerktijd kan verlengd worden naar 15 minuten, maar voorkom indroging. Spuit desnoods tussentijds meer roestverwijderaar op de oxidatie of roestvlekken. Neem na het inwerken de vloeistof op met een tissue of een doek. Spoel, voordat het behandelde oppervlak droog wordt, altijd grondig na met een ruime hoeveelheid water totdat de verkleuringen zijn verdwenen.