Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Ruitenontdooier 500 ml

HG
HQ000015081

Voor snel en effectief ontdooien

Ruitenontdooier 500 ml

HG
HQ000015081

Voor snel en effectief ontdooien

€ 6,45

€ 12,90/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

HG ruitenontdooier verwijdert snel, eenvoudig en effectief sneeuw en ijs van de bevroren autoruiten. Onze ruitontdooier spray is niet schadelijk voor de rubbers, chroom of lak van de auto. Met de HG ruitenontdooier zijn bevroren autoruiten in een mum van tijd ontdooid!
  • Nooit meer krabben
  • Werkt snel en effectief
  • Voorkomt snelle herbevriezing
Gewicht (kg): 0.56
Inhoud (l): 0.5
Toepassing: Autoruiten krabben is niet meer nodig, want zelfs zwaar bevroren autoruiten worden nu razendsnel ontdooid. Verwijder snel en doeltreffend bevroren ruiten. Een extra werking van HG ruitenontdooier is dat het product snel herbevriezen voorkomt. Wegrijden met bevroren ruiten of te weinig zicht kan levensgevaarlijke situaties opleveren. Gelukkig behoort dat met HG ruitenontdooier tot het verleden. Ideaal voor de winter, nooit meer krabben!
Hoe te gebruiken?: Verwijder eerst hele dikke pakken sneeuw met een borstel. Sproei de ruitenontdooier-spray van HG vervolgens gelijkmatig op de bevroren autoruiten en laat enkele seconden inwerken totdat de sneeuw verdwenen en het ijs gesmolten is. Wij adviseren om ook de ruitenwissers goed in te spuiten. Zorg ervoor dat de ruitenwissers ontdooid zijn voordat deze ingeschakeld worden. Hiermee wordt schade aan de ruitenwisserbladen voorkomen. Ook op winterdagen bent zo weer onderweg dankzij de HG ruitenontdooier!