Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

SENSATIONS Countryside Sauce 12x85gr

FELIX
HQ000438289

FELIX SENSATIONS IN SAUS is een assortiment heerlijke maaltijden met malse reepjes met vlees of vis in verschillende saussmaken voor een onweerstaanbare verrrassing.

SENSATIONS Countryside Sauce 12x85gr

FELIX
HQ000438289

FELIX SENSATIONS IN SAUS is een assortiment heerlijke maaltijden met malse reepjes met vlees of vis in verschillende saussmaken voor een onweerstaanbare verrrassing.

€ 6,95

€ 6,81/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

FELIX SENSATIONS IN SAUS is een assortiment heerlijke maaltijden met malse reepjes met vlees of vis in verschillende saussmaken voor een onweerstaanbare verrrassing. Dit assortiment van maaltijden combineert opwindende smaken zoals een gerecht vol met kalkoen in een saus met speksmaak. Ze zien, ruiken en smaken heerlijk zodat jouw kat ze onweerstaanbaar lekker zal vinden. Dus, indien je het geluk hebt om een sensationele kat als FELIX te hebben, verras haar zintuigen elke dag met verschillende smakelijke recepten! FELIX SENSATIONS VERRASSING IN SAUS is beschikbaar in een breed assortiment van vis-en vleessmaken met heerlijke sauzen om aan je kat’s voorliefde voor variatie te voldoen.
  • Volwaardig kattenvoer
  • Met omega 6-vetzuren
  • Met vitaminen D & E en mineralen
Categorie: Natte voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 1.16
Levensfase: Alle levensfases
Stuks per verpakking: 12
Type voeding: Functionele voeding
Grootte dier: Alle groottes
Samenstelling advies: Met kalkoen in een saus met baconsmaak*: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% kalkoen), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, mineralen, suiker. Met Rund in een saus met tomaten: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% rund), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, groenten (2,4 % tomaatconcentraat, gelijk aan 4% tomaat in saus), mineralen, suiker. Met Lam in een Saus met Wildsmaak**: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% lam), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, mineralen, suiker. Met eend in een saus met wortelen: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% eend), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, groenten (2,4% wortelconcentraat, gelijk aan 4% wortel in saus), mineralen, suiker
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Analytische bestanddelen: vocht: 80%, eiwit: 12,5%, vetgehalte: 2,5%, ruwe as: 2,3%, ruwe celstof: 0,1%, linolzuur (omega 6 vetzuren): 0,4%, Toevoegingsmiddelen: nutritionele toevoegingsmiddelen: , : IE/kg:, Vit A: 710, Vit D₃: 110, Vit E: 16, : mg/kg:, IJzer(II)sulfaat-monohydraat: 25, Calciumjodaat, watervrij: 0,31, Koper(II)sulfaat-pentahydraat: 2,8, Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: 4,9, Zinksulfaat-monohydraat: 41, Sensoriële toevoegingsmiddelen: , : mg/kg:, *Baconaroma: 30, **Wildaroma: 30
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Voedingsadvies: Voor een gemiddelde volwassen kat (4 kg) 3 portiezakjes per dag in ten minste 2 aparte maaltijden. Serveer op kamertemperatuur. Zorg ervoor dat er altijd schoon en vers drinkwater klaarstaat. De gemiddelde hoeveelheden voor volwassen katten zijn gebaseerd op matig actieve katten bij normale omgevingstemperaturen. Individuele behoeften variëren en de voeding moet indien nodig aangepast worden om het gezonde gewicht van je kat te behouden.