Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

SHN Giant Adult 15kg

ROYAL CANIN
HQ000000066

ROYAL CANIN® Giant Adult - hondenvoer voor zeer grote honden vanaf 18/24 maanden met een volwassen gewicht vanaf 45 kilo

SHN Giant Adult 15kg

ROYAL CANIN
HQ000000066

ROYAL CANIN® Giant Adult - hondenvoer voor zeer grote honden vanaf 18/24 maanden met een volwassen gewicht vanaf 45 kilo

Gewicht (kg)

€ 77,45

Permanent verlaagd

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Honden van zeer grote rassen kunnen tot wel 100 kilogram wegen. Het is belangrijk dat zij de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen ter ondersteuning van hun botten en gewrichten. ROYAL CANIN® Giant Adult is geschikt voor volwassen honden met een lichaamsgewicht van 45 kilogram en meer en is samengesteld met de voedingsbehoeften van honden van zeer grote rassen zoals de jouwe in het achterhoofd. Vanwege de grootte van je hond is het belangrijk dat hij essentiële voedingsstoffen ontvangt die helpen gezonde botten en gewrichten te ondersteunen, die sterk belast kunnen worden door het lichaamsgewicht. Daarom bevat ROYAL CANIN® Giant Adult voedingsstoffen die helpen de botten en gewrichten van jouw hond gezond te houden. Het is belangrijk het gewicht van je hond in de gaten te houden om een ongewenste toename van ervan te voorkomen. Als een hond van een zeer groot ras draagt jouw hond al een behoorlijk gewicht met zich mee. Naast een voedzame brok heeft hij regelmatige en voldoende lichaamsbeweging nodig om een gezond gewicht te kunnen behouden. ROYAL CANIN® Giant Adult bevat een uitgebalanceerd antioxidantencomplex dat helpt de vrije radicalen die op de cellen van je hond inwerken, te neutraliseren. Aminozuren zoals taurine in ROYAL CANIN® Giant Adult helpen het hart van je hond gezond te houden. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Giant Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Ondersteuning van botten en gewrichten
  • Antioxidantencomplex
  • Gezondheid van het hart
Categorie: Droge voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 15
Levensfase: Adult
Smaak: Gevogelte
Structuur: Korrel
Type verpakking: Zak
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 21.500ie, Vitamine D3: 1.000ie, E1 (ijzer): 42mg, E2 (Jodium): 4,2mg, E4 (Koper): 13mg, E5 (Mangaan): 55mg, E6 (Zink): 133mg, E8 (selenium): 0,09mg - Taurine: 2,0g - conserveermiddelen - antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Grootte dier: Extra grote rassen (boven de 45kg)
Ras: Alle rassen
Andere informatie: *L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.
Samenstelling advies: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, maïsmeel, dierlijke vetten, tarwe, rijst, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsgluten, bietenpulp, isolaat van plantaardige eiwitten*, visolie, mineralen, plantaardige vezels, sojaolie, gist en delen daarvan, bernagieolie, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 28,0% - Ruw vet 20,0% - Ruwe as: 5,3% - Ruwe celstof: 1,8%.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.
Leeftijd: 1-7