Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

SHN Maxi Ageing 140g

ROYAL CANIN
HQ000361449

ROYAL CANIN® Maxi Ageing 8+ natvoer - natvoeding voor grote oudere honden vanaf 8 jaar met een volwassen gewicht van 25 tot 45 kilo

SHN Maxi Ageing 140g

ROYAL CANIN
HQ000361449

ROYAL CANIN® Maxi Ageing 8+ natvoer - natvoeding voor grote oudere honden vanaf 8 jaar met een volwassen gewicht van 25 tot 45 kilo

€ 2,49

€ 14,79/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Ook tijdens het ouder worden heeft jouw grote hond een voeding nodig die specifieke voedingsstoffen bevat ter ondersteuning van zijn gezondheid. ROYAL CANIN® Maxi Ageing 8+ natvoer is geschikt voor grote honden van 8 jaar en ouder, met een volwassen gewicht van 26 tot 44 kilogram, en is samengesteld met de voedingsbehoeften van je grote volwassen hond in het achterhoofd. ROYAL CANIN® Maxi Ageing 8+ natvoer is ontwikkeld om gezond ouder worden van grote honden te ondersteunen en bevat een exclusieve samenstelling van antioxidanten en de omega 3 vetzuren (EPA en DHA), wat helpt vrije radicalen te neutraliseren. Aangezien grote honden meer lichaamsgewicht met zich meedragen dan kleinere honden helpt ROYAL CANIN® Maxi Ageing 8+ natvoer de botten en gewrichten van je hond gezond te houden tijdens zijn volwassen leven. De hoogkwalitatieve eiwitten en de voedingsvezels in ROYAL CANIN® Maxi Ageing 8+ natvoer bevorderen de optimale spijsvertering en ondersteunen een evenwichtige darmflora. Omdat ook bij honden smaken verschillen is ROYAL CANIN® Maxi Ageing 8+ ook beschikbaar als een overheerlijke krokante brok. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Maxi Ageing 8+ natvoer eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Ondersteunt gezond ouder worden
  • Ondersteuning van botten en gewrichten
  • Hoge verteerbaarheid
Categorie: Natte voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 1.4
Levensfase: Senior
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 200IE, E1 (IJzer): 6mg, E2 (Jodium): 0,2mg, E4 (Koper): 1,9mg, E5 (Mangaan): 1,9mg, E6 (Zink): 19mg - Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 2g.
Grootte dier: Extra grote rassen (boven de 45kg)
Samenstelling advies: Ruw eiwit: 8,0% - Ruw vet: 5,5% - Ruwe as: 1,4% - Ruwe celstof: 1,4% - Vochtgehalte: 81,0% - EPA en DHA: 0,115%.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, groenten, suikers, schaal- en weekdieren.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.