Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

SHN Maxi adult 140g

ROYAL CANIN
HQ000287540

Met Maxi Adult Wet van ROYAL CANIN® krijgt je grote hond precies wat nodig is om gezond te blijven.

SHN Maxi adult 140g

ROYAL CANIN
HQ000287540

Met Maxi Adult Wet van ROYAL CANIN® krijgt je grote hond precies wat nodig is om gezond te blijven.

€ 1,88

€ 13,43/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Een hond van een groot ras zoals de jouwe, heeft een voeding nodig die specifieke voedingsstoffen bevat ter ondersteuning van zijn gezondheid. ROYAL CANIN® Maxi Adult natvoer is geschikt voor grote honden van 15 maanden tot 8 jaar oud, met een volwassen gewicht van 26 tot 44 kilogram, en is samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen hond in het achterhoofd. ROYAL CANIN® Maxi Adult natvoer bevat hoogkwalitatieve eiwitten die goed verteerbaar zijn. De uitgebalanceerde voedingsvezels in de voeding helpen een gezonde spijsvertering en een evenwichtige darmflora te ondersteunen. Een evenwichtige darmflora draagt bij aan een goede ontlasting. Aangezien grote honden meer lichaamsgewicht en spieren met zich meedragen dan kleinere honden bevat ROYAL CANIN® Maxi Adult natvoer voedingsstoffen die de gezonde botten en gewrichten van je hond ondersteunen tijdens zijn volwassen leven. Daarnaast is ROYAL CANIN® Maxi Adult natvoer verrijkt met omega 3 vetzuren (EPA & DHA). Deze vetzuren helpen je hond een gezonde huid te behouden. Omdat ook bij honden smaken verschillen is ROYAL CANIN® Maxi Adult ook beschikbaar als een overheerlijke krokante brok. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Maxi Adult natvoer eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Helpt de botten en gewrichten van grote honden gezond te houden.
  • Ondersteunt een gezonde spijsvertering en een evenwichtige darmflora.
  • Verrijkt met Omega 3 vetzuren (EPA & DHA) om een gezonde huid te helpen behouden.
Categorie: Natte voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 0.14
Levensfase: Adult
Type verpakking: Pouch
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: Maag & darmflora
Grootte dier: Maxi
Andere informatie: Toevoegingsmiddelen (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 200IE, E1 (IJzer): 3mg, E2 (Jodium): 0,26mg, E4 (Koper): 2mg, E5 (Mangaan): 1mg, E6 (Zink): 10mg - Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 2g.
Samenstelling advies: Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 7,5% - Ruw vet: 5,5% - Ruwe as: 1,5% - Ruwe celstof: 1,4% - Vochtgehalte: 81,0% - Omega - 3 vetzuren: 0,1% - EPA en DHA: 0,08%.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Samenstelling: Vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, granen, plantaardige bijproducten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, suikers, schaal- en weekdieren.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Gebruiksaanwijzing: Zie voedingstabel. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: Zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.