Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

SHN Medium Ageing 10+ 15kg

ROYAL CANIN
HQ000003328

ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ - hondenvoer voor middelgrote oudere honden vanaf 10 jaar met een volwassen gewicht van 11 tot 25 kilo

SHN Medium Ageing 10+ 15kg

ROYAL CANIN
HQ000003328

ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ - hondenvoer voor middelgrote oudere honden vanaf 10 jaar met een volwassen gewicht van 11 tot 25 kilo

Gewicht (kg)

€ 94,95

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Terwijl de eerste tekenen van veroudering zichtbaar worden bij jouw middelgrote hond, is ook in deze fase van zijn leven een uitgebalanceerde voeding belangrijk ter ondersteuning van zijn gezondheid. ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ is samengesteld met de voedingsbehoeften van je middelbare hond in het achterhoofd en is geschikt voor middelgrote honden van 10 jaar en ouder, met een volwassen gewicht van 11 tot 25 kilogram. ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ bevat een specifiek antioxidantencomplex. Deze antioxidanten helpen vrije radicalen te neutraliseren en ondersteunen de gezondheid van jouw hond tijdens zijn seniorjaren. ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ helpt de botten en gewrichten van middelgrote honden gezond te houden tijdens het ouder worden. ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ bevat specifieke voedingsstoffen ter ondersteuning van een gezonde huid en een glanzende vacht. Tijdens het ouder worden is het belangrijk de huid en vacht van jouw hond te ondersteunen zodat deze in de beste mogelijke conditie blijft. Omdat ook bij honden smaken verschillen is ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ ook beschikbaar als natvoer in een overheerlijke jus. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Ondersteunt gezond ouder worden
  • Ondersteuning van botten en gewrichten
  • Huid- en vachtconditie
Categorie: Droge voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 15
Levensfase: Senior
Smaak: Gevogelte
Structuur: Korrel
Type verpakking: Zak
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 30.500IE, Vitamine D3: 800IE, E1 (IJzer): 42mg, E2 (Jodium): 4,2mg, E4 (Koper): 13mg, E5 (Mangaan): 55mg, E6 (Zink): 138mg, E8 (Selenium): 0,07mg - Sensoriële toevoegingsmiddelen: Thee extract (bron van polyfenolen): 150mg - Conserveermiddelen - Antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: Vacht & huid
Grootte dier: Middelgrote rassen (11kg - 25kg)
Ras: Alle rassen
Andere informatie: *L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.
Samenstelling advies: Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, tarwe, tarwemeel, dierlijke vetten, maïs, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, isolaat van plantaardige eiwitten*, visolie, sojaolie, gist en delen daarvan, tomaat (bron van lycopeen), psylliumschil en psylliumzaden, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), mineralen, bernagieolie, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 26,0% - Ruw vet: 14,0% - Ruwe as: 4,7% - Ruwe celstof: 1,7% - EPA/DHA: 4g/kg.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.
Leeftijd: >7 Jaar