Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

SHN Medium adult 140g

ROYAL CANIN
HQ000287539

Medium Adult Wet van ROYAL CANIN® ondersteunt het natuurlijke afweersysteem en helpt bij het behouden van een gezonde lichaamsbouw.

SHN Medium adult 140g

ROYAL CANIN
HQ000287539

Medium Adult Wet van ROYAL CANIN® ondersteunt het natuurlijke afweersysteem en helpt bij het behouden van een gezonde lichaamsbouw.

€ 1,88

€ 13,43/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Op een leeftijd van 12 maanden heeft jouw middelgrote hond lichamelijk de volwassenheid bereikt. Goede voeding blijft echter belangrijk voor jouw hond en ondersteunt zijn gezondheid, ook tijdens zijn volwassen leven. ROYAL CANIN® Medium Adult natvoer is geschikt voor honden van een leeftijd tussen de 12 maanden en 10 jaar, en een volwassen gewicht tussen de 11 en 25 kilogram en is samengesteld met de voedingsbehoeften van je middelgrote hond in het achterhoofd. ROYAL CANIN® Medium Adult natvoer ondersteunt een gezonde spijsvertering en een evenwichtige darmflora. Het immuunsysteem van je hond is volledig ontwikkeld nu hij volwassen is. Dit betekent echter niet dat hij geen extra ondersteuning kan gebruiken. Een specifiek complex in ROYAL CANIN® Medium Adult natvoer helpt de natuurlijke weerstand te ondersteunen. Daarnaast is ROYAL CANIN® Medium Adult natvoer verrijkt met omega 3 vetzuren (EPA & DHA) wat helpt een gezonde huid te behouden. Omdat ook bij honden smaken verschillen is ROYAL CANIN® Medium Adult ook beschikbaar als een overheerlijke krokante brok. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Medium Adult natvoer eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Ondersteunt een gezonde spijsvertering en een evenwichtige darmflora.
  • Helpt de natuurlijke weerstand te ondersteunen dankzij een complex van antioxidanten en prebiotica.
  • Verrijkt met Omega 3 vetzuren (EPA & DHA) om een gezonde huid te helpen behouden.
Categorie: Natte voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 0.14
Levensfase: Adult
Stuks per verpakking: 10
Type verpakking: Pouch
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: Maag & darmflora
Grootte dier: Medium
Andere informatie: Toevoegingsmiddelen (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 200IE, E1 (IJzer): 3mg, E2 (Jodium): 0,26mg, E4 (Koper): 2mg, E5 (Mangaan): 1mg, E6 (Zink): 10mg - Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 2g.
Samenstelling advies: Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 7,5% - Ruw vet: 5,5% - Ruwe as: 1,6% - Ruwe celstof: 1,1% - Vochtgehalte: 81,0% - Omega - 3 vetzuren: 0,1% - EPA en DHA: 0,08%.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Samenstelling : Vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, granen, plantaardige bijproducten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, gist, suikers.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: Zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.