Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

SHN Mini Ageing 12+ 1,5kg

ROYAL CANIN
HQ000016075

ROYAL CANIN® Mini Ageing 12+ - hondenvoer voor kleine oude honden vanaf 12 jaar met een volwassen gewicht van 4 tot 10 kilo

SHN Mini Ageing 12+ 1,5kg

ROYAL CANIN
HQ000016075

ROYAL CANIN® Mini Ageing 12+ - hondenvoer voor kleine oude honden vanaf 12 jaar met een volwassen gewicht van 4 tot 10 kilo

Gewicht (kg)

€ 14,45

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Ook nu je kleine hond een senior is, blijft het belangrijk dat ook tijdens het ouder worden zijn voeding zijn gezondheid blijft ondersteunen. ROYAL CANIN® Mini Ageing 12+ is geschikt voor kleine honden van 12 jaar en ouder, met een volwassen gewicht tot 10 kilogram, en is samengesteld met de voedingsbehoeften van je kleine hond in het achterhoofd. De voeding bevat de gunstige Omega-3 vetzuren, zoals EPA en DHA, en daarnaast een specifieke samenstelling van antioxidanten, wat helpt vrije radicalen te neutraliseren. ROYAL CANIN® Mini Ageing 12+ is ontwikkeld met een aangepast fosforgehalte ter ondersteuning van een gezonde nierfunctie bij je oudere hond van een klein ras. Deze samenstelling bevat voedingsstoffen die de gezondheid van de huid en vacht helpen ondersteunen. Verrijkt met EPA-DHA. Omdat ook bij honden smaken verschillen, is ROYAL CANIN® Mini Ageing 12+ ook beschikbaar als natvoer in een overheerlijke jus. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Mini Ageing 12+ eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Ondersteunt gezond ouder worden
  • Gezondheid van de nieren
  • Vachtconditie
Categorie: Droge voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 1.5
Levensfase: Senior
Smaak: Gevogelte
Structuur: Korrel
Type verpakking: Zak
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 30.000IE, Vitamine D3: 800IE, E1 (IJzer): 46mg, E2 (Jodium): 4,6mg, E4 (Koper): 14mg, E5 (Mangaan): 60mg, E6 (Zink): 146mg, E8 (Selenium): 0,1mg - Sensoriële toevoegingsmiddelen: Thee extract (bron van polyfenolen): 150mg - Conserveermiddelen - Antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: Nieren, Vacht & huid
Grootte dier: Zeer kleine rassen (tot 2kg)
Ras: Alle rassen
Andere informatie: *L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.
Samenstelling advies: Rijst, maïs, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïsmeel, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïsgluten, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, bietenpulp, visolie, plantaardige vezels, tomaat (bron van lycopeen), sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 26,0% - Ruw vet: 14,0% - Ruwe as: 5,0% - Ruwe celstof: 2,1% - Per kg: EPA/DHA: 4,5g - Fosfor: 5g.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.
Leeftijd: >7 Jaar