Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

SHN Puppy maxi 140g

ROYAL CANIN
HQ000287537

SHN Puppy Maxi brokjes 140g

SHN Puppy maxi 140g

ROYAL CANIN
HQ000287537

SHN Puppy Maxi brokjes 140g

€ 2,07

€ 14,79/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Tijdens hun intense groeiperiode hebben puppy's van grote rassen voldoende calorieën en de juiste voedingsstoffen nodig voor de gezonde verdere ontwikkeling van hun skelet, zenuwstelsel en zintuigen. Dit kan een uitdaging zijn bij puppy's van deze grootte, want doordat ze kwetsbaar zijn voor bot- en gewrichtsproblemen kunnen te hoge calcium- of vitaminegehaltes schadelijk zijn. Daarnaast vermindert de hoeveelheid van antilichamen die de puppy meekreeg via de eerste moedermelk, colostrum genaamd. Daarom zijn er onder andere optimale gehalten van juiste eiwitten nodig om het eigen immuunsysteem van de puppy op te bouwen. ROYAL CANIN® Maxi Puppy in saus is specifiek samengesteld om de voedingsbehoeften van puppy's van grote rassen te ondersteunen. Deze formule is geschikt voor puppy's van 2 tot 15 maanden die naar schatting een volwassen gewicht van 26 tot 44 kg zullen bereiken. Deze voeding op maat bevat smakelijke brokjes in saus met een grootte, textuur en smaak die optimaal zijn voor groeiende puppy's van grote rassen. Deze formule bevat een complex van voedingsstoffen met vitamine C en E om een gezonde ontwikkeling van het immuunsysteem te ondersteunen. Deze uitgebalanceerde voeding is verrijkt met omega 3-vetzuren (DHA), waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze een gezonde ontwikkeling van de hersenen bij puppy's helpen ondersteunen. Dankzij een combinatie van prebiotica (MOS) en hoogverteerbare eiwitten helpt ROYAL CANIN® Maxi Puppy in saus ook een gezond evenwicht van de darmflora te ondersteunen voor een gezonde spijsvertering. ROYAL CANIN® Maxi Puppy in saus is ontwikkeld om zelfs bij de meest kieskeurige honden in de smaak te vallen. Deze natvoeding biedt een positieve zintuiglijke ervaring, ondersteunt een gezonde hydratatie en kan perfect gecombineerd worden met droogvoeding van ROYAL CANIN® Maxi Puppy. Wist je dat de voedingsbehoeften van puppy's veranderen naarmate ze groeien? Op de leeftijd van 15 maanden hebben puppy's van grote rassen voeding nodig die speciaal aangepast is aan hun voedingsbehoeften als volwassen hond. Daarom raden wij aan om dan over te stappen op producten uit het assortiment ROYAL CANIN® Maxi Adult. Bij Royal Canin zetten we ons in voor een betere wereld voor katten en honden. Al meer dan 50 jaar werken we nauw samen met fokkers, dierenartsen en andere deskundigen op het gebied van huisdieren, waarbij we kennis en resultaten van wetenschappelijk onderzoek delen om tot een toegewijde benadering te komen met nauwkeurig geformuleerde op maat gemaakte voeding. Al onze producten worden onderworpen aan uitgebreide kwaliteitscontroles om een optimale kwaliteit te garanderen. Wij gebruiken voedingsstoffen zonder toegevoegde kunstmatige conserveermiddelen of kleurstoffen. Kies voor ROYAL CANIN® Maxi Puppy in saus om voor een complete en uitgebalanceerde voeding te zorgen voor jouw grote puppy.
  • Brokjes in saus die qua grootte en textuur afgestemd zijn op de melktanden van je puppy
  • Voedingsstoffen zoals vitamine C en E om de ontwikkeling van het immuunsysteem te ondersteunen
  • Omega 3-vetzuren (DHA) helpen de ontwikkeling van de hersenen en het leervermogen tijdens de vroege puppytraining te bevorderen.
  • Prebiotica en hoogverteerbare eiwitten ter ondersteuning van een gezond evenwicht in de darmflora
Categorie: Natte voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 0.14
Levensfase: Puppy
Stuks per verpakking: 10
Type verpakking: Pouch
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: Maag & darmflora
Grootte dier: Maxi
Andere informatie: Nutritionele toevoegingsmiddelen (per kg): Vitamine D3: 150IE, IJzer (3b103): 5mg, Jodium (3b202): 0,34mg, Koper (3b405, 3b406): 2,7mg, Mangaan (3b502, 3b503, 3b504): 1,4mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 14mg - Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 2g.
Samenstelling advies: Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 8,3% - Ruw vet: 5,0% - Ruwe as: 2,0% - Ruwe celstof: 1,2% - Vochtgehalte: 79,7% - Omega - 3 vetzuur (DHA): 0,04% - Vitamine E: 150mg/kg - Vitamine C: 85mg/kg.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Samenstelling: Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, gist.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Gebruiksaanwijzing: Zie voedingstabel. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: Zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.