Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

SHN X-Small Ageing 12+ 1,5kg

ROYAL CANIN
HQ000016062

ROYAL CANIN® X-Small Ageing 12+ - hondenvoer voor oudere zeer kleine honden vanaf 12 jaar met een volwassen gewicht tot 4 kilo

SHN X-Small Ageing 12+ 1,5kg

ROYAL CANIN
HQ000016062

ROYAL CANIN® X-Small Ageing 12+ - hondenvoer voor oudere zeer kleine honden vanaf 12 jaar met een volwassen gewicht tot 4 kilo

€ 15,45

€ 10,30/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Een volledige en uitgebalanceerde voeding voor jouw hond gedurende zijn hele leven is essentieel voor een optimale gezondheid. Ook nu jouw hond zijn seniorjaren heeft bereikt, zou zijn voeding zijn levensstijl moeten ondersteunen. ROYAL CANIN® X-Small Ageing 12+ is geschikt voor zeer kleine honden ouder dan 12 jaar, met een lichaamsgewicht tot 4 kilogram, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw kleine volwassen hond in het achterhoofd. Naarmate je hond ouder wordt, wordt het nog belangrijker om zijn gezonde lichaamsfuncties te behouden. ROYAL CANIN® X-Small Ageing 12+ is speciaal ontwikkeld om gezond ouder worden van zeer kleine honden te ondersteunen. De voeding bevat een specifiek complex van antioxidanten dat helpt vrije radicalen te neutraliseren. Bevat ook de Omega 3 vetzuren EPA en DHA. Ter ondersteuning van de spijsvertering bevat ROYAL CANIN® X-Small Ageing 12+ een uitgebalanceerde hoeveelheid voedingsvezels, zoals psyllium, die helpen bij een goede darmpassage. De zeer goed verteerbare eiwitten in de voeding dragen bij aan een goede kwaliteit van de ontlasting. Daarnaast bevat ROYAL CANIN® X-Small Ageing 12+ belangrijke voedingsstoffen en antioxidanten ter ondersteuning van een goede hartfunctie bij ouder wordende honden. De smakelijke kleine brokjes zijn speciaal aangepast aan de kleine kaken van extra kleine honden, zoals de jouwe die minder dan 4 kilogram wegen. Je hond zal daardoor geen problemen hebben met het oppakken en het kauwen van de voeding. Voor jouw kieskeurige kleine hond is ROYAL CANIN® X-Small Ageing 12+ een goede keuze, de smakelijke brokjes helpen de eetlust van zelfs de meest kieskeurige eter te stimuleren. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® X-Small Ageing 12+ eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Ondersteunt gezond ouder worden
  • Gezonde darmpassage
  • Gezondheid van het hart
Categorie: Droge voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 1.5
Levensfase: Senior
Smaak: Gevogelte
Structuur: Korrel
Type verpakking: Zak
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 30.000IE, Vitamine D3: 800IE, E1 (IJzer): 50mg, E2 (Jodium): 5mg, E4 (Koper): 15mg, E5 (Mangaan): 65mg, E6 (Zink): 149mg, E8 (Selenium): 0,11mg - Sensoriële toevoegingsmiddelen: Thee extract (bron van polyfenolen): 150mg - Conserveermiddelen - Antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: Maag & darmflora
Grootte dier: Zeer kleine rassen (tot 2kg)
Ras: Alle rassen
Andere informatie: *L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.
Samenstelling advies: Rijst, maïsmeel, maïs, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïsgluten, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, cichoreipulp, mineralen, visolie, sojaolie, psylliumschil en psylliumzaden (1%), tomaat (bron van lycopeen), Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 24,0% - Ruw vet: 16,0% - Ruwe as: 4,7% - Ruwe celstof: 1,8% - Per kg: EPA/DHA: 4,5g - Fosfor: 5,5g.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.
Leeftijd: >7 Jaar