Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

SP Feline Adult Perfect Weight with Chicken Dry 7kg

HILLS
HQ000314692

HILL'S SCIENCE PLAN Adult Perfect Weight kattenvoer kip 7kg

SP Feline Adult Perfect Weight with Chicken Dry 7kg

HILLS
HQ000314692

HILL'S SCIENCE PLAN Adult Perfect Weight kattenvoer kip 7kg

Gewicht (kg)

€ 68,49

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Droogvoer met kip voor katten met gewichtscontrole technologie om katten te helpen gewicht te verliezen en met langdurige ondersteuning van gewicht, behoud van sterke spieren en helpt hongergevoel van katten tussen de maaltijden verminderen.
  • ▸Klinisch bewezen voeding om een gezond gewicht te bereiken en behouden
  • ▸Complete en gebalanceerde voeding voor volwassen katten met licht overgewicht of met de neiging in gewicht aan te komen
  • ▸Dit droogvoer voor katten bevat prebiotische vezels voor een lichte spijsvertering
  • ▸Varieer de maaltijd van je kat met onze Perfect Weight maaltijdzakjes, verkrijgbaar in verschillende smaken
Categorie: Droge voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 7
Levensfase: Adult
Smaak: Kip
Type verpakking: Zak
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: 1 eiwitbron, Blaas & urinewegen, Glutenvrij, Hypoallergeen, Overgewicht - light - dieet
Ras: Alle rassen
Andere informatie: Op de verpakking vind je de volledige voedingsinstructies. Pas de voedingshoeveelheden waar nodig aan om het optimale gewicht van je kat te behouden. Als je twijfelt, neem dan contact op met je dierenarts. Gebruik je dit kattenvoer voor het eerst? Meng dan verspreid over een periode van 7 dagen een steeds grotere hoeveelheid van de nieuwe voeding door de huidige voeding. Zorg dat er altijd vers water beschikbaar is! De voedingsbehoeften van huisdieren kunnen veranderen naarmate ze ouder worden. Vraag je dierenarts ernaar bij ieder bezoek.
Samenstelling advies: Met Kip: Kip- (16%) en kalkoenmeel, brouwersrijst, maïsglutenmeel, cellulose, tomatenpuree, gedroogde bietenpulp, lijnzaad, dierlijk vet, kokosolie, eiwithydrolysaat, mineralen, gedroogde wortelen, vitaminen, taurine, sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Eiwit 37,0%, Vetgehalte 13,0%, Ruwe celstof 8,9%, Ruwe as 6,1%, Calcium 0,92%, Fosfor 0,72%, Natrium 0,37%, Kalium 0,71%, Magnesium 0,09%; per kg: Vitamine A 8.482IE, Vitamine D3 762IE, Vitamine E 950mg, Vitamine C 125mg, Bèta-caroteen 1,5mg.