Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

SP Feline Adult Sensitive Stomach & Skin Chicken Dry 1,5kg

HILL'S
HQ000018667

HILL'S SCIENCE PLAN Adult Sensitive Stomach & Skin kattenvoer kip 1,5kg

SP Feline Adult Sensitive Stomach & Skin Chicken Dry 1,5kg

HILL'S
HQ000018667

HILL'S SCIENCE PLAN Adult Sensitive Stomach & Skin kattenvoer kip 1,5kg

Gewicht (kg)

€ 26,95

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Droogvoer met kip voor katten. Licht verteerbare voeding die zacht is voor de maag. Voedt de huid en bevordert een glanzende vacht. Met toegevoegde bietenpulp ter ondersteuning van een gezonde spijsvertering.
  • Licht verteerbare voeding die zacht is voor de maag. Voedt de huid en bevordert een glanzende vacht.
  • Met toegevoegde bietenpulp ter ondersteuning van een gezonde spijsvertering.
  • Boordevol vitamine E en omega 6-vetzuren om uw volwassen kat te helpen een glanzende vacht en een gezonde huid te behouden
  • Gemaakt met natuurlijke ingrediënten met toegevoegde vitamines, mineralen en aminozuren
Categorie: Droge voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 1.5
Levensfase: Adult
Smaak: Kip
Type verpakking: Zak
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: 1 eiwitbron, Blaas & urinewegen, Glutenvrij, Hypoallergeen, Maag & darmflora, Vacht & huid
Ras: Alle rassen
Andere informatie: Op de verpakking vind je de volledige voedingsinstructies. Pas de voedingshoeveelheden waar nodig aan om het optimale gewicht van je kat te behouden. Als je twijfelt, neem dan contact op met je dierenarts. Gebruik je dit kattenvoer voor het eerst? Meng dan verspreid over een periode van 7 dagen een steeds grotere hoeveelheid van de nieuwe voeding door de huidige voeding. Zorg dat er altijd vers water beschikbaar is! De voedingsbehoeften van huisdieren kunnen veranderen naarmate ze ouder worden. Vraag je dierenarts ernaar bij ieder bezoek.
Samenstelling advies: Met brouwersrijst, kip- (15%) en kalkoenmeel (totaal gevogelte 24%), maïsglutenmeel, maïs, dierlijk vet, eipoeder, gedroogde bietenpulp, mineralen, eiwithydrolysaat, plantaardige olie, lijnzaad.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Eiwit 32,3%, Vetgehalte 18,9%, Ruwe celstof 1,0%, Ruwe as 5,3%, Omega 6-vetzuren 3,6%, Calcium 0,79%, Fosfor 0,66%, Natrium 0,31%, Kalium 0,69%, Magnesium 0,06%; per kg: Vitamine A 5.733IE, Vitamine D3 569IE, Vitamine E 600mg, Vitamine C 90mg, Bèta-caroteen 1,5mg.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Kijk op de verpakking voor meer informatie over de voedingswijzer en dagrantsoenen. Pas de hoeveelheden naar behoefte aan om het ideale gewicht van uw kat te behouden. Raadpleeg bij twijfel uw dierenarts. Wanneer u dit voer voor het eerst gebruikt, zorg er dan voor dat u een voedselovergang maakt door gedurende een periode van 7 dagen toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer te mengen met afnemende hoeveelheden van het oude voer. Zorg dat er altijd een bakje vers water klaarstaat. De voedingsbehoeften van uw huisdier kunnen met de leeftijd veranderen. Vraag bij elke consultatie uw dierenarts om advies.