Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

SP Feline Adult with Tuna Dry 1,5kg

HILL'S
HQ000314638

HILL'S SCIENCE PLAN Adult kattenvoer tonijn 1,5kg

SP Feline Adult with Tuna Dry 1,5kg

HILL'S
HQ000314638

HILL'S SCIENCE PLAN Adult kattenvoer tonijn 1,5kg

Gewicht (kg)

€ 21,95

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Droogvoer met tonijn voor katten met eiwitten van hoge kwaliteit om sterke spieren te behouden. Met vitamine E en omega 3- en 6-vetzuren voor een gezonde huid en gebalanceerde mineralen om gezonde vitale organen te ondersteunen.
  • Droogvoer voor volwassen katten met taurine voor een gezond hart en gebalanceerce mineralen voor gezonde nieren en een gezonde blaas
  • Eiwitten van hoge kwaliteit om je volwassen kat te helpen sterke spieren op te bouwen en te behouden
  • Vol met vitamine E en omega 3- & 6-vetzuren voor een gezonde huid en vacht van je volwassen kat
  • Varieer de maaltijd van je kat met onze maaltijdzakjes voor volwassen katten, verkrijgbaar in verschillende smaken
Categorie: Droge voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 1.5
Levensfase: Adult
Smaak: Vis
Type verpakking: Zak
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: Blaas & urinewegen, Glutenvrij
Ras: Alle rassen
Andere informatie: Op de verpakking vind je de volledige voedingsinstructies. Pas de voedingshoeveelheden waar nodig aan om het optimale gewicht van je kat te behouden. Als je twijfelt, neem dan contact op met je dierenarts. Gebruik je dit kattenvoer voor het eerst? Meng dan verspreid over een periode van 7 dagen een steeds grotere hoeveelheid van de nieuwe voeding door de huidige voeding. Zorg dat er altijd vers water beschikbaar is! De voedingsbehoeften van huisdieren kunnen veranderen naarmate ze ouder worden. Vraag je dierenarts ernaar bij ieder bezoek.
Samenstelling advies: Met Tonijn: Kip- en kalkoenmeel, maïs, brouwersrijst, dierlijk vet, maïsglutenmeel, tonijnmeel (5%), mineralen, gedroogde bietenpulp, eiwithydrolysaat, visolie, vitaminen, taurine, sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Eiwit 31,3%, Vetgehalte 19,5%, Ruwe celstof 0,96%, Ruwe as 5,5%, Omega-3 vetzuren 0,4%, Omega-6 vetzuren 3,0%, Calcium 0,89%, Fosfor 0,71%, Natrium 0,36%, Kalium 0,68%, Magnesium 0,07%; per kg: Vitamine A 5.875IE, Vitamine D3 615IE, Vitamine E 625mg, Vitamine C 90mg, Bèta-caroteen 1,5mg.