Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

SP Sterilised Cat Young Adult with Tuna Dry 1,5kg

HILL'S
HQ000003861

HILL'S SCIENCE PLAN Young Adult Sterilised Cat kattenvoer tonijn 1,5kg

SP Sterilised Cat Young Adult with Tuna Dry 1,5kg

HILL'S
HQ000003861

HILL'S SCIENCE PLAN Young Adult Sterilised Cat kattenvoer tonijn 1,5kg

Gewicht (kg)

€ 26,95

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Droogvoer met tonijn voor jong volwassen katten voor gewichtscontrole en gezonde urinewegen na sterilisatie/ castratie. Met licht verteerbare ingrediënten, eiwitten van hoge kwaliteit en omega 3- en 6-vetzuren voor een gezonde weerstand.
  • Perfect gebalanceerde voeding, afgestemd op de behoeften van gecastreerde/gesteriliseerde katten
  • Deze unieke samenstelling bevat toegevoegde L-carnitine waarvan is bewezen dat het katten helpt slank en actief te blijven
  • Beperkte mineralengehalten voor een gezonde urinewegen
  • Een voeding met weinig vet voor je gecastreerde/gesteriliseerde kat en met hoge gehalten aan L-lysine om de vitaliteit te helpen behouden
Categorie: Droge voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 1.5
Levensfase: Adult
Smaak: Vis
Type verpakking: Zak
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: 1 eiwitbron, Blaas & urinewegen, Gesteriliseerd, Glutenvrij, Hypoallergeen, Overgewicht - light - dieet
Ras: Alle rassen
Andere informatie: Op de verpakking vind je de volledige voedingsinstructies. Pas de voedingshoeveelheden waar nodig aan om het optimale gewicht van je kat te behouden. Als je twijfelt, neem dan contact op met je dierenarts. Gebruik je dit kattenvoer voor het eerst? Meng dan verspreid over een periode van 7 dagen een steeds grotere hoeveelheid van de nieuwe voeding door de huidige voeding. Zorg dat er altijd vers water beschikbaar is! De voedingsbehoeften van huisdieren kunnen veranderen naarmate ze ouder worden. Vraag je dierenarts ernaar bij ieder bezoek.
Samenstelling advies: Met tonijn: maïs, kip- en kalkoenmeel, maïsglutenmeel, tonijnmeel (5%), dierlijk vet, mineralen, L-lysine, eiwithydrolysaat, visolie, lijnzaad, L-carnitine, brouwersrijst, taurine, vitaminen, sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Eiwit 31,2%, Vetgehalte 10,1%, Ruwe celstof 1,3%, Ruwe as 5,4%, L-lysine 2,2%, Calcium 0,78%, Fosfor 0,70%, Natrium 0,42%, Kalium 0,68%, Magnesium 0,09%; per kg: Vitamine A 5.853IE, Vitamine D3 639IE, Vitamine E 500mg, Vitamine C 90mg, Bèta-caroteen 1,5mg, L-carnitine 528mg.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Controleer de voedselgids op de verpakking. Pas de hoeveelheid voer aan de behoefte van uw kat aan om hem te helpen een optimaal gewicht te behouden. Vraag bij twijfel uw dierenarts om advies. Geef je dit voer voor het eerst? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer met afnemende hoeveelheden van het oude gedurende een periode van 7 dagen. Geef hem te allen tijde toegang tot vers water! De voedingsbehoeften van uw huisdier kunnen veranderen naarmate ze ouder worden. Vraag uw dierenarts om advies tijdens controles.