Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

SP Sterilised kittenvoer kip 3kg

HILL'S
HQ000477661

Droogvoer met kip voor kittens ondersteunt de gezonde ontwikkeling van gesteriliseerde kittens met gebalanceerde voeding voor ondersteuning van het immuunsysteem en een gezond gewicht.

SP Sterilised kittenvoer kip 3kg

HILL'S
HQ000477661

Droogvoer met kip voor kittens ondersteunt de gezonde ontwikkeling van gesteriliseerde kittens met gebalanceerde voeding voor ondersteuning van het immuunsysteem en een gezond gewicht.

Gewicht (kg)

€ 41,45

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Kipbrokken voor gesteriliseerde kittens bevorderen de gezonde ontwikkeling van gesteriliseerde kittens, dankzij een uitgebalanceerde samenstelling die een goede ontwikkeling van het immuunsysteem en een gezond gewicht stimuleert.

  • Heerlijk, voedzaam recept dat licht verteerbaar is
  • Gebalanceerde voeding met hoogwaardige eiwitten ter ondersteuning van gezonde spieren en een slanke vorm
  • Antioxidanten ter ondersteuning van een gezond immuunsysteem
  • Gecontroleerde vetgehalten zorgen voor de juiste hoeveelheid energie om een gezond gewicht te behouden bij opgroeiende kittens na sterilisatie.
Categorie: Droge voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 3
Levensfase: Kitten
Type verpakking: Zak
Probleemoplossende voeding: 1 eiwitbron, Gesteriliseerd, Spieren, gewrichten & kraakbeen
Smaak: Kip
Samenstelling advies: Kip- en kalkoenmeel (kip 29%; totaal gevogelte 45%), maïs, dierlijk vet, gedroogde bietenpulp, mineralen, eiwithydrolysaat, visolie, plantaardige olie, lijnzaad, cellulose.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Eiwit 38,5%, Vetgehalte 21,7%, Ruwe celstof 1,8%, Ruwe as 7,6%, Calcium 1,3%, Fosfor 1,1%, Natrium 0,47%, Kalium 1,0%, Magnesium 0,11%; per kg: Vitamine A 9.022 IE, Vitamine D3 773 IE, Vitamine E 600 mg, Vitamine C 90 mg, Bèta-caroteen 1,5 mg.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Op de verpakking vind je de volledige voedingsinstructies. Pas de voedingshoeveelheden waar nodig aan om het optimale gewicht van je kat te behouden. Als je twijfelt, neem dan contact op met je dierenarts. Gebruik je dit kattenvoer voor het eerst? Meng dan verspreid over een periode van 7 dagen een steeds grotere hoeveelheid van de nieuwe voeding door de huidige voeding. Zorg dat er altijd vers water beschikbaar is! De voedingsbehoeften van huisdieren kunnen veranderen naarmate ze ouder worden. Vraag je dierenarts ernaar bij ieder bezoek.