Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Schimmelvlekkenreiniger schuimspray 500 ml

HG
HQ000017103

Dé doeltreffende schimmelreiniger

Schimmelvlekkenreiniger schuimspray 500 ml

HG
HQ000017103

Dé doeltreffende schimmelreiniger

€ 11,59

€ 23,18/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

HG schimmelvlekkenreiniger schuimspray vernietigt eenvoudig alle schimmels, waardoor de vieze zwarte plekken verdwijnen. De schuimformule geeft deze schimmelreiniger een betere hechting, een  langere inwerktijd, een minder penetrante geur en minder kans op spatten.
  • Voor tegel-, siliconenvoegen, stucwerk e.d.
  • Zelfwerkend
  • Binnen 30 minuten resultaat
  • Minder penetrante geur
  • Minder kans op spatten
Gewicht (kg): 0.65
Inhoud (l): 0.5
Toepassing: Deze schimmelspray vernietigt onmiddellijk schimmel op vochtige plekken, zowel binnen als buiten. Het schuim heeft de eigenschap langer te blijven zitten en zorgt voor een nog betere en langere werking. Schimmel, vocht of weerplekken komen veel voor in siliconenvoegen tussen de badkuip en tegelwand, in de douchecabine en in het stucwerk. Deze anti-schimmelspray van HG heeft een unieke schuimformule, waardoor het schuim langer blijft zitten en voor een betere en langere inwerking zorgt. Daarnaast heeft het product een minder penetrante geur, is het nog beter op de schimmel te richten en geeft het minder kans op spatten.
Hoe te gebruiken?: Besproei de ondergrond vanaf 3 tot 5 cm met HG schimmelvlekkenreiniger schuimspray. Laat het schimmel-schoonmaakmiddel 30 minuten inwerken. Maak het schoon met water en een spons. Het resultaat is een schimmelvrije omgeving!