Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Small - Loyalty Pack 345g

DENTALIFE
HQ000020496

Uw hond heeft specifieke zorgbehoeften, en het behoud van een goede mondgezondheid draagt positief bij aan zijn algehele welzijn.

Small - Loyalty Pack 345g

DENTALIFE
HQ000020496

Uw hond heeft specifieke zorgbehoeften, en het behoud van een goede mondgezondheid draagt positief bij aan zijn algehele welzijn.

€ 4,99

€ 14,46/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Uw hond heeft specifieke zorgbehoeften, en het behoud van een goede mondgezondheid draagt positief bij aan zijn algehele welzijn. Daarom hebben onze experts Purina® DentaLife® ontwikkeld, een innovatieve tandverzorgende stick om op te kauwen. Wetenschappelijk is bewezen dat Purina® DentaLife® zelfs de moeilijkst te bereiken tanden achter in het gebit helpt te reinigen. Deze tanden zijn het gevoeligst voor tandplak- en tandsteenvorming. Onze tandverzorgende sticks om op te kauwen zijn ontwikkeld voor dagelijks gebruik.
  • Behoud van een goede mondgezondheid
  • DentaLife® zelfs de moeilijkst te bereiken tanden achter in het gebit helpt te reinigen.
  • Flexibele Kauwbare textuur
Categorie: Snacks & beloningen
Dier: Hond
Gewicht (kg): 0.4
Lengte (cm): 9
Levensfase: Alle levensfases
Type voeding: Probleemoplossende voeding
Probleemoplossende voeding: Tandverzorging
Grootte dier: Small
Andere informatie: Zonder toegevoegde kunstmatige aroma’s noch kleurstoffen. Laag vetgehalte
Samenstelling advies: Granen (60% geëxtrudeerd maïsmeel, 5% tarwemeel), glycerol, mineralen, gist, vlees en dierlijke bijproducten (1,2%*), oliën en vetten. *gelijkwaardig aan 4% gerehydrateerd vlees en dierlijke bijproducten (4% kip).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Vocht: 14,5%, Eiwit: 7,0%, Vetgehalte: 2,5%, Ruwe as: 4,5%, Ruwe celstof: 0,7%, Calcium: 1,0%
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Voor kleine honden van 2 tot 5kg: 1 stick per dag. Voor honden van 5 tot 7kg: 2 sticks per dag. Zorg dat er altijd schoon en vers drinkwater beschikbaar is. Blijf in de buurt wanneer u uw hond de snack geeft. Voor de gezondheid van uw hond, respecteer het voedingsadvies en doe dagelijks oefeningen.