Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Quadro 40 Pro Zwart

SUPERFISH
HQ000547230

Quadro 40 Pro Zwart

Quadro 40 Pro Zwart

SUPERFISH
HQ000547230

Quadro 40 Pro Zwart

Kleur

€ 94,99

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

De Superfish Quadro 40 is een modern aquarium, ontworpen voor gebruiksgemak en ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een mooi aquarium, maar weinig tijd willen besteden aan het onderhoud. Het geintegreerde filtersysteem houdt het aquariumwater schoon en is voorzien van ruimte voor de aquariumverwarmer die daarmee veilig en uit het zicht kan worden gemonteerd. De Quadro is stijvol in ieder interieur en word compleet geleverd met ingebouwd filter, duurzame veilige LED verlichting, een slim kabelgeleidersysteem aan de achterzijde en een glazen afdekruit die voorkomt dat vissen uit het aquarium springen.
  • Design aquarium met een veilige LED-verlichting met 2 kleuren licht, wit en blauw.
  • Het Biologische filter met Crystal Clear cartridge zorgt voor schoon en gezond water, is eenvoudig in gebruik en zorgt dat het water minder vaak ververst hoeft te worden. Het aquarium is ook veilig voor garnalen en kleine vissen door het fijne rooster op het filter.
  • Inhoud 40 liter, geschikt voor koudwater en tropische vissen, dankzij de geïntegreerde ruimte voor optionele verwarmer. verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart, vervangcartridges zijn verkrijgbaar bij uw dealer.
Breedte (cm): 52.5
Dier: Vissen
Gewicht (kg): 8.34
Hoogte (cm): 37.5
Lengte (cm): 31.7
Kleur: Zwart