Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Tandgel 100g

BEAPHAR
HQ000003102

Beaphar Tandgel met leversmaak reinigt het gebit zonder borstel en zorgt voor een dagelijkse bescherming van het gebit van uw hond en/of kat.

Tandgel 100g

BEAPHAR
HQ000003102

Beaphar Tandgel met leversmaak reinigt het gebit zonder borstel en zorgt voor een dagelijkse bescherming van het gebit van uw hond en/of kat.

€ 7,25

€ 72,50/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Beaphar Tandgel reinigt het gebit zonder borstel! De Tandgel met leversmaak zorgt voor een dagelijkse bescherming van het gebit van uw hond en/of kat. De gel voorkomt vorming van tandplak en tandsteen en zorgt voor een frisse adem. Hiervoor bevat de gel enzymen: het protease enzym en het gluco-oxydase enzym, alsook calciumbindende elementen die tandsteenvorming tegengaan. Waarom is gebitsverzorging belangrijk? Dag na dag vormt zich een laagje tandplak op de tanden. Indien deze tandplak niet wordt verwijderd ontstaat er tandsteen. Dit kan leiden tot ontstoken tandvlees en een pijnlijk gebit. Verzorg daarom dagelijks het gebit van uw hond of kat met Beaphar Tandgel voor een hygiënische en frisse mond.
  • Met leversmaak.
  • Voorkomt vorming van tandplak en tandsteen.
  • Kan gemakkelijk aangebracht kan worden.
Categorie: Mond & tanden
Dier: Kat, Hond
Volume (l): 0.1
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Verwijder bij het eerste gebruik de folie bovenaan de tube en plaats het opzetstukje op de opening. Breng een lijn gel aan over alle tanden van achter naar voor. Maakt u zich niet ongerust dat u een stukje vergeten bent, want de hond of kat zal de gel met zijn tong verder over de tanden verspreiden. Dagelijks gebruik is aanbevolen.