Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Tandpasta & tandenborstel

BEAPHAR
HQ000004163

De Beaphar Tandenborstel biedt in combinatie met de Beaphar Tandpasta totale bescherming voor het gebit van uw hond of kat.

Tandpasta & tandenborstel

BEAPHAR
HQ000004163

De Beaphar Tandenborstel biedt in combinatie met de Beaphar Tandpasta totale bescherming voor het gebit van uw hond of kat.

€ 9,75

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

De Beaphar Tandenborstel biedt in combinatie met de Beaphar Tandpasta totale bescherming voor het gebit van uw hond of kat. Dagelijks poetsen gaat tandplak en tandsteen tegen. De dubbele tandenborstel is geschikt voor alle honden en katten. Om het tandvlees te beschermen, zijn de haren van de borstels zacht en flexibel.
  • Gaat tandplak en tandsteen tegen
  • Zorgt voor een frisse adem
  • Met zachte en flexibele haren
Categorie: Mond & tanden
Dier: Kat, Hond
Gewicht (kg): 0.1
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Maak voor gebruik de tandenborstel nat en poets voorzichtig het gebit van uw huisdier met Beaphar Tandpasta. De Beaphar Tandpasta hoeft niet gespoeld te worden. Poets het gebit iedere dag en vervang de tandenborstel uiterlijk na 3 maanden. Zorg altijd voor vers drinkwater. Bij het eerste gebruik : Ondanks de lekkere pasta moeten honden en katten wel wennen aan de dagelijkse gebitsverzorging. Smeer daarom eerst wat tandpasta op uw vinger en laat dit proeven. Vervolgens kunt u de pasta op de borstel doen en zo laten proeven. Zodra dit geaccepteerd wordt kunt u voorzichtig de hoektanden en kiezen poetsen. Begin daarna pas aan de voortanden, want het tandvlees bij de voortanden is het gevoeligst. De Beaphar Tandpasta hoeft niet gespoeld te worden. Het is normaal dat uw dier moet wennen, dit vergt enig geduld.