Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Tapijtreiniger 1 l

HG
HQ000015375

Dé vuilafstotende tapijtreiniger

Tapijtreiniger 1 l

HG
HQ000015375

Dé vuilafstotende tapijtreiniger

€ 12,15

€ 12,15/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

HG tapijtreiniger verwijdert vuil snel en grondig uit bekleding en tapijt. Daarnaast vult deze tapijtreiniger de oneffen vezeloppervlakken van het tapijt of de bekleding op met een speciale vuilafstotende laag.
  • Werkt diep, grondig en snel
  • Heeft tevens een vuilafstotende werking
Gewicht (kg): 1.13
Inhoud (l): 1
Toepassing: Door lopen worden de vezels van synthetisch tapijt beschadigd waardoor ze vervolgens snel viezigheid vasthouden. Ook een wollen tapijt verliest op den duur langzaam zijn natuurlijk wolvet. HG tapijtreiniger biedt een oplossing en vult dit weer aan met vuilafstotend materiaal. 1 liter tapijt reiniger is goed voor ongeveer 30m2 vloeroppervlak. De tapijtreiniger reinigt diep, grondig en snel. U gebruikt de HG tapijtreiniger met de hand of met elk type tapijtreinigingsmachine.
Hoe te gebruiken?: Behandel eventuele vlekken vooraf met HG vlekverwijderaar. Machinale verwerking: de tapijtreiniger insproeien en direct afzuigen. Bij zeer vuile plekken behandeling herhalen. Verwerking met de hand: Met zachte borstel of spons inwrijven en nadrogen met een badstof handdoek. Nadrogen met een badstof handdoek.