Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Toiletgel extra sterk 500 ml

HG
HQ000014743

Verwijdert eenvoudig probleemvervuilingen

Toiletgel extra sterk 500 ml

HG
HQ000014743

Verwijdert eenvoudig probleemvervuilingen

€ 7,75

€ 14,60/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Toilet intensief reinigen? HG toiletgel extra sterk verwijdert eenvoudig probleemvervuiling in de toiletpot, zoals zeer hardnekkige kalkaanslag, urinesteen of andersoortige slecht verwijderbare aanslag. Deze doet zich niet alleen voor aan de binnenzijde van de toiletpot, maar ook in de hals van het toilet of onzichtbaar onder de rand.
  • Extreem krachtig
  • Verwijdert zelfs de meest hardnekkige (kalk)aanslag
  • Tast glazuur, roestvrijstaal en chroom niet aan
Gewicht (kg): 0.64
Inhoud (l): 0.5
Toepassing: De vervuiling onder de rand van de toiletpot zorgt ervoor dat het toilet nooit echt hygiënisch schoon is. Dit veroorzaakt een muffe geur en vermindert ook nog eens de spoelwerking van het toilet. De speciaal hiervoor ontwikkelde formule van onze superkrachtige toiletreiniger hecht zich maximaal aan het oppervlak van de toiletpot en zorgt zo voor een effectieve verwijdering van alle probleemvervuilingen.
Hoe te gebruiken?: Spuit HG toiletgel extra sterk in een vloeiende beweging diep onder de rand en in de toiletpot. Laat de toiletreiniger vervolgens minimaal 20 à 30 minuten inwerken. Borstel de toiletpot daarna goed schoon met een toiletborstel en spoel het toilet tot slot door.