Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Treat Chew Ball M

STARMARK
HQ000019294

Treat Chew Ball M

STARMARK
HQ000019294
Maat

€ 11,16

€ 13,95
- 20% KORTING
Je bespaart € 2,79

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Starmark Treat Chew Ball ø 7cm M

  • Het "Treat Chew Ball" systeem biedt urenlang uitdagingen en een uitstekende training voor de opvoeding met als resultaat positief gedrag.
  • Dit speelgoed is bestudeerd en ontworpen door professionele trainers. Hun doel is om de hond gelukkig te maken en de relatie met zijn meester te verbeteren.
  • Uiterst duurzaam maar zacht in de mond van uw hond. De "Treat Chew Ball" is ideaal om je hond te voeden, trainen of om te spelen. Het rolt, springt en drijft op het water. Uitstekend voor de mondhygiëne.
  • Gemaakt van vrijwel onverwoestbaar materiaal, sterker dan rubber! Zeer geschikt voor krachtige kauwers. Bevat geen latex, vinyl en ftalaten.
Breedte (cm): 7
Categorie: Kauwspeelgoed
Diameter (cm): 7
Dier: Hond
Gewicht (kg): 0.08
Hoogte (cm): 7
Lengte (cm): 7
Levensfase: Adult, Senior
Maat: M
Volume (l): 0.84
Vorm: Bol
Kleur: Groen
Materiaal: Tpr/rubber
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Speelgoed voor honden, niet geschikt voor kinderen. Alle speelgoed moet onder toezicht worden gebruikt en moet worden weggenomen en weggegooid als het beschadigd is. Vaatwasmachinebestendig. Gebruik dit product enkel voor het geven van snacks en tussendoortjes. Niet bestemd voor hondebrokken. TIP : Gebruik een lege fles water als trechter om de snacks er makkelijk in te krijgen. Opgelet : Snacks kunnen vlekken maken op textiel en tapijt wanneer ze nat zijn.