Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Treat Groovy Ball M

STARMARK
HQ000019790

Treat Groovy Ball M

STARMARK
HQ000019790

€ 19,95

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Starmark Treat Groovy Ball ø9x10,5cm M

  • Het "Treat Groovy Ball" systeem biedt urenlang uitdagingen en een uitstekende training voor de opvoeding met als resultaat positief gedrag.
  • Dit speelgoed is bestudeerd en ontworpen door professionele trainers. Hun doel is om de hond gelukkig te maken en de relatie met zijn meester te verbeteren.
  • Uiterst duurzaam maar zacht in de mond van uw hond. De "Treat Groovy Ball" is ideaal om je hond bezig te houden. Uitstekend voor de mondhygiëne.
  • Gemaakt van vrijwel onverwoestbaar materiaal, sterker dan rubber! Zeer geschikt voor krachtige kauwers. Bevat geen latex, vinyl en ftalaten.
  • Verkrijgbaar in small, medium en large
Breedte (cm): 9
Categorie: Kauwspeelgoed
Diameter (cm): 10.5
Dier: Hond
Gewicht (kg): 0.28
Hoogte (cm): 10.5
Lengte (cm): 9
Levensfase: Adult, Senior
Maat: M
Volume (l): 2.03
Vorm: Cylinder
Kleur: Paars
Materiaal: Tpr/rubber
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Speelgoed voor honden, niet geschikt voor kinderen. Alle speelgoed moet onder toezicht worden gebruikt en moet worden weggenomen en weggegooid als het beschadigd is. Plaats de "Everlasting Treats Original S" (1887) aan de bovenkant. Verhoog de uitdaging door kleinere snacks in de groeven of binnenin bij te voegen. Tip : Maak de rand nat, steek de snack in een hoek en duw naar beneden. Best laten drogen alvorens aan je hond te geven. Opgelet : Snacks kunnen vlekken maken op textiel en tapijt wanneer ze nat zijn. Vaatwasbestendig.