Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Ultima Quick Spray Paden & Terrassen 5 L

ECOSTYLE
HQ000260449

Ecologische onkruidbestrijder voor bestrijding van onkruid, grassen en mos

Ultima Quick Spray Paden & Terrassen 5 L

ECOSTYLE
HQ000260449

Ecologische onkruidbestrijder voor bestrijding van onkruid, grassen en mos

Inhoud (l)

€ 47,60

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Ultima Quick, dé ecologische onkruidbestrijder voor bestrijding van onkruid, grassen en mos. Snel én doeltreffend. Ultima Quick is gemaakt met pelargon zuur een natuurlijk vetzuur Het heeft niet alleen een razendsnelle werking (resultaat in 3 uur), maar wordt ook razendsnel afgebroken in de bodem. Perlargon zuur past zo uitstekend bij de uitgangsprincipes van natuurlijk tuinieren. Vooral bij pleksgewijze toepassing op kleinere oppervlakten is een gebruiksklare oplossing echt handig in gebruik. De oplossing is kant en klaar en kan altijd meteen worden ingezet. Wanneer er hier en daar wat onkruid de kop op steekt tussen de tegels van het terras kan dit direct worden aangepakt terwijl het nog klein is. 5 L voor 50 tot 150 m². Werkzame stof 31,02 g/l pelargonzuur, erkenningsnummer: 9574G/B
  • Gebruiksklare oplossing voor directe toepassing
  • Makkelijk om opkomend onkruid op paden en terrassen meteen tebestrijden
  • Snel en doeltreffend: binnen de 3 uur zichtbaar resultaat
Behandelbaar oppervlak (m²): 150
Categorie: Onkruidbestrijding
Gewicht (kg): 5.5
Inhoud (l): 5
Toelatingsnummer: 9574G/B
Toepassingsperiode: > 10° C
Vorm: Gebruiksklare vloeistof
Werking tegen: Onkruid en mos
Type: Natuurlijk
Toepassing: Totaal- herbicide voor de behandeling van paden, oprijlanen, terrassen en niet verharde permanent onbeteelde terreinen.
Hoe te gebruiken?: Goed schudden voor gebruik. Gebruik voor de toepassing een sproeier en geen gieter. Het product rechtstreeks in het sproeitoestel gieten en dan toepassen. Enkel een bespuitng uitvoeren waar het onkruid voorkomt. Bespuit het onkruid in zijn geheel, maar voorkom dat het middel van het onkruid afdruipt. Behandel plant per plant door van op 50 cm afstand het onkruid te bespuiten.
Samenstelling: 31,02 g/l pelargonzuur
Dosering (advies): Gebruiksklare oplossing
Gewasbescherming: Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden steeds veilig. Lees voor gebruik steeds het etiket en de productinformatie, inclusief de passende waarschuwingszinnen en –symbolen.