Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Ultima Quick onder struiken onkruidverdelger concentraat 2,5 l

ECOSTYLE
HQ000458731

Ecologische onkruidbestrijder voor bestrijding van onkruid, grassen en mos

Ultima Quick onder struiken onkruidverdelger concentraat 2,5 l

ECOSTYLE
HQ000458731

Ecologische onkruidbestrijder voor bestrijding van onkruid, grassen en mos

€ 44,30

€ 17,72/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Ultima Quick, dé ecologische onkruidbestrijder voor bestrijding van onkruid, grassen en mos. Snel én doeltreffend. Ultima Quick is gemaakt met pelargon zuur een natuurlijk vetzuur Het heeft niet alleen een razendsnelle werking (resultaat in 3 uur), maar wordt ook razendsnel afgebroken in de bodem. Perlargon zuur past zo uitstekend bij de uitgangsprincipes van natuurlijk tuinieren. Concentraat, voor toepassing onder struiken, bomen en andere houtachtige planten Verdunnen tot de juiste dosering: doe 85 ml in de sproeier en vul aan tot 500 ml oplossing (85 ml Ultima Quick + 415 ml water = 500 ml sproeistof). 2,5 Lvoor 145 tot 450 m². Werkzame stof 186,7 g/l pelargonzuur, erkenningsnummer: 10758G/B
  • Voor toepassing onder struiken, bomen en andere houtachtige planten
  • Voor de bestrijding van onkruid, grassen en mossen
  • Snel en doeltreffend: binnen de 3 uur zichtbaar resultaat
Behandelbaar oppervlak (m²): 450
Gewicht (kg): 2.8
Inhoud (l): 2.5
Toelatingsnummer: 10758G/B
Toepassingsperiode: > 10° C
Vorm: Vloeibaar concentraat
Werking tegen: Onkruid en mos
Type: Ecologische onkruidbestrijding
Toepassing: Totaalherbicide voor de behandeling van eenjarige tweezaadlobbige of grasachtge onkruiden, voor de behandeling van niet verharde permanent onbeteelde terreinen. Kan ook worden toegepast onder sierplanten (niet bestemd voor consumptie).
Hoe te gebruiken?: Goed schudden voor gebruik. Gebruik voor de toepassing een sproeier en geen gieter. Enkel een bespuiting uitvoeren waar het onkruid voorkomt. Bespuit het onkruid in zijn geheel, maar voorkom dat het middel van het onkruid afdruipt. Behandel plant per plant door het onkruid te bespuiten met een sproeier voorzien van een sproeikap wanneer het in een jong stadium en in volle groei is.
Samenstelling: 186,7 g/l pelargonzuur
Dosering (advies): Doe 85 ml in de sproeier en vul aan tot 500 ml oplossing (85 ml Ultma Quick + 415 ml water = 500 ml sproeistof).