Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Ultima Quick onkruidbestrijder 850 ML

ECOSTYLE
HQ000114300

Ecologische onkruidbestrijder voor bestrijding van onkruid, grassen en mos

Ultima Quick onkruidbestrijder 850 ML

ECOSTYLE
HQ000114300

Ecologische onkruidbestrijder voor bestrijding van onkruid, grassen en mos

Inhoud (l)

€ 20,40

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Ultima Quick, dé ecologische onkruidbestrijder voor bestrijding van onkruid, grassen en mos. Snel én doeltreffend. Ultima Quick is gemaakt met pelargon zuur een natuurlijk vetzuur Het heeft niet alleen een razendsnelle werking (resultaat in 3 uur), maar wordt ook razendsnel afgebroken in de bodem. Perlargon zuur past zo uitstekend bij de uitgangsprincipes van natuurlijk tuinieren. Concentraat, ideaal geschikt voor grotere oppervlakten. Verdunnen tot de juiste dosering: doe 85 ml in de sproeier en vul aan tot 500 ml oplossing (85 ml Ultima Quick + 415 ml water = 500 ml sproeistof). 850ml voor 50 tot 150 m². Werkzame stof 186,7 g/l pelargonzuur, erkenningsnummer: 10758G/B

  • Ideaal voor grotere oppervlakten
  • Voor de bestrijding van onkruid, grassen en mossen
  • Snel en doeltreffend: binnen de 3 uur zichtbaar resultaat
Behandelbaar oppervlak (m²): 150
Categorie: Onkruidbestrijding
Gewicht (kg): 1
Inhoud (l): 0.85
Toelatingsnummer: 10758G/B
Toepassingsperiode: > 10° C
Vorm: Vloeibaar concentraat
Werking tegen: Onkruid en mos
Type: Natuurlijk
Toepassing: Totaalherbicide voor de behandeling van eenjarige tweezaadlobbige of grasachtge onkruiden, voor de behandeling van niet verharde permanent onbeteelde terreinen.
Hoe te gebruiken?: Goed schudden voor gebruik. Gebruik voor de toepassing een sproeier en geen gieter. Enkel een bespuiting uitvoeren waar het onkruid voorkomt. Bespuit het onkruid in zijn geheel, maar voorkom dat het middel van het onkruid afdruipt. Behandel plant per plant door van op 50 cm afstand het onkruid te bespuiten wanneer het in een jong stadium en in volle groei is
Samenstelling: 186,7 g/l pelargonzuur
Dosering (advies): Doe 85 ml in de sproeier en vul aan tot 500 ml oplossing (85 ml Ultma Quick + 415 ml water = 500 ml sproeistof).
Gewasbescherming: Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden steeds veilig. Lees voor gebruik steeds het etiket en de productinformatie, inclusief de passende waarschuwingszinnen en –symbolen.