Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Universele meststof

SUBSTRAL
HQ000261401

Substral universele meststof 500ml

Universele meststof

SUBSTRAL
HQ000261401

Substral universele meststof 500ml

Inhoud (l)

€ 6,95

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Deze meststof is inzetbaar voor alle kamer- en tuinplanten, terras- en balkonplanten, bloemenborders, groenten en fruit. Alle Substral nieuwe vloeibare meststoffen bevatten Humifirst een nieuwe technologie met natuurlijke humus-en fulvozuren, een unieke mix van essentiële nutriënten. Deze speciale formule waarborgt een betere en snellere opname van de meststof met als resultaat sterkere, groenere, vlotter groeiende en bloeiende planten.
  • Bevat humifirst voor betere en snellere opname van de meststof
  • Zorgt voor sterkere planten
  • Zorgt voor groneere planten
  • Zorgt voor vlotter groeiende en bloeiende planten
Categorie: Universeel
Inhoud (l): 0.5
Plantsoort: Kamerplanten, Tuinplanten
Soort: Vloeibaar
Toepassing: Voor alle kamer- en tuinplanten, terras- en balkonplanten, bloemenborders, groenten en fruit. Gebruik van maart tot en met september 1 keer per week, van oktober tot en met februari 1 keer om de 3 weken.
Bewaaradvies: Beschermen tegen vorst! Rechtop bewaren in de originele verpakking bij een temperatuur van 5-35°C. Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden. Gedeeltelijk gebruikte producten dienen goed afgesloten te worden.
Dosering (advies): Gebruik voor planten in pot 1/4 dop/L water. Voor snelgroeiende planten (op balkon of in serres) gebruik 1/2 dop/L water.
Werkzame stoffen: NPK 7-3-5 + sporenelementen, humus- en fulvozuren