Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Velgenreiniger 500 ml

HG
HQ000015385

Dé effectieve velgenreiniger

Velgenreiniger 500 ml

HG
HQ000015385

Dé effectieve velgenreiniger

€ 10,35

€ 20,70/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

HG velgenreiniger verwijdert veilig en zonder problemen hardnekkige remvloeistof, vuil, vet en smeer van aluminium velgen, andere lichtmetalen velgen en kunststof sierdoppen. Autovelgen worden razendsnel vies, waardoor gewone metalen velgen of lichtmetalen sportvelgen niet mooier worden. Met de HG velgenreiniger zijn smerige autovelgen en vieze kunststof sierdoppen voorgoed verleden tijd! Gebruik de HG velgenreiniger om korte metten te maken met de hardnekkigste vuil-, vet- en remaanslag.
  • Voor blinkend schone velgen
  • Ook ideaal als voorbehandeling voor de carwash
Gewicht (kg): 0.65
Inhoud (l): 0.5
Toepassing: Velgen reinigen? Een goede velgenreiniger is een must om velgen mooi schoon te krijgen. Anders is vuil zoals hardnekkige remvloeistof op geen enkele andere manier te verwijderen. Zelfs als de auto net uit de carwash komt, ziet hij er vaak nog niet schoon uit. Velgenreiniger is een uiterst krachtig middel en een must voor het reinigen van velgen en perfect om de velgen goed schoon te krijgen. De HG velgenreiniger is ook ideaal als voorbehandeling voordat de auto de carwash ingaat. Door de samenstelling van de ingrediënten worden de velgen niet aangetast. Daarnaast is de velgenreiniger biologisch afbreekbaar.
Hoe te gebruiken?: Besproei de te reinigen velgen met de HG velgenreiniger en laat 1 minuut inwerken. Het is belangrijk om deze inwerktijd te respecteren om de werkzaamheid van het product te garanderen. Boen het vuil op de velg los met een borstel. Neem het vuil af en spoel het goed af met bij voorkeur warm water.