Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Vetweg 500 ml

HG
HQ000015379

Dé ontvetter voor eenvoudig en veilig vetvrij maken

Vetweg 500 ml

HG
HQ000015379

Dé ontvetter voor eenvoudig en veilig vetvrij maken

€ 6,19

€ 12,38/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

HG vetweg verwijdert eenvoudig en veilig spijsoliën en ook dierlijke en plantaardige vetten op roestvrijstaal, gegalvaniseerde, geëmailleerde en aluminium oppervlakken. Met HG vetweg zijn vetvlekken snel verdwenen. Maak op eenvoudige wijze korte metten met vet d.m.v. deze doeltreffende en toch veilige ontvetter.
  • Verwijdert dierlijke en plantaardige vetten en spijsoliën
  • Veilig te gebruiken op alle oppervlakken
  • Navulbaar
Gewicht (kg): 0.6
Inhoud (l): 0.5
Toepassing: HG vetweg is op verschillende ondergronden te gebruiken. Denk aan het verwijderen van vet van bijvoorbeeld de fornuis of afzuigkap. Maar ook voor het vetvrij maken van het fornuis of de tegels biedt onze ontvetter uitkomst. HG vetweg is perfect geschikt als keuken ontvetter en dus ook geschikt voor keramische tegels en kunststoffen. Ideaal om na het koken de keuken eenvoudig en volledig vetvrij te maken op een veilige manier.
Hoe te gebruiken?: Spuit het te reinigen oppervlak in met HG vetweg en laat de ontvetter enige seconden inwerken. Bij het gebruik op roestvrijstaal is het belangrijk het product eerst op een schone doek te spuiten en vervolgens het roestvrijstaal te reinigen. Neem daarna het vet af met een doekje dat gedrenkt is in water, liefst warm water. Afhankelijk van de graad van vervuiling de behandeling herhalen.